https://twhack.com
Slider Image

hacked

Waktos Kabérang Peringet Maset, Ganti Kecap Sandi Ayeuna-hacked
  • hacked

Waktos Kabérang Peringet Maset, Ganti Kecap Sandi Ayeuna

Inpormasi akun pikeun langkung ti 320.000 palanggan kabel Time Warner dipaling kamari, kalolobaan kusabab serangan malware sareng phishing dina perusahaan mitra Time Warner. Upami anjeun palanggan, anjeun terang yén bor: robih kecap konci ayeuna. Kagetna, FBI ngageterkeun Time Warner pikeun ngalanggar éta, tibatan perusahaan anu mendakanana waé. F
Situs Duit Karya Ashley Madison hacked, Info Dipaling Pikeun 37 Juta Akun-hacked
  • hacked

Situs Duit Karya Ashley Madison hacked, Info Dipaling Pikeun 37 Juta Akun

Anjeun moal mendakan Ashley Madison naon waé koleksi tina saran Lifehacker. Tapi, situs anu ditujukeun pikeun ngabantosan jalma dina hubungan anu parantos ngagaduhan urusan anu parantos dirobih, kalayan data 37 juta pangguna anu dicolong. Anu langkung parah, éta data ayeuna dilaksanakeun pikeun nebus.
LastPass hacked, Ngarobih Kecap Master Master Ayeuna-hacked
  • hacked

LastPass hacked, Ngarobih Kecap Master Master Ayeuna

Wartosna anu pangheulana, folks. LastPass, manajer sandi kares (sareng anjeun) parantos disusup. Waktosna kanggo ngarobih sandi sandi anjeun. Warta anu saé nyaéta, kecap konci anu anjeun simpen pikeun situs-situs sanés kedah aman. Pituduh Pertengah pikeun Ngadalikeun Kecap aksés sareng LastPass LastPass gampang, aman, sareng jalan kana sistem sareng browser-éta mangrupikeun kecap konci favorit kami… Manajer Sandi Kecap Anu Paling populér: LastPass Aya deui manajer sandi kaluar aya tibatan urang bisa ngitung, tapi anu pangsaéna nawiskeun… LastPass parantos ngumumkeun dina blog perusahaan na aran
Ratusan Kecap Dropbox Alleged bocor, Robah Ayeuna-hacked
  • hacked

Ratusan Kecap Dropbox Alleged bocor, Robah Ayeuna

Peretas henteu aya namina parantos dibocorkeun sababaraha ratus nami nami sareng kecap konci pikeun akun Dropbox. Teu jelas dimana aranjeunna sabenerna asalna ti (sareng upami aranjeunna leres-kredensial Dropbox), tapi boh cara: waktosna pikeun ngarobih kecap konci anjeun. Bocorna, anu ngandung ratusan akun nganggo alamat email anu dimulai ku huruf "b", asalna tina hiji pamaké anonim anu nyandak sumbangan Bitcoin pikeun bocor lengkep, anu aranjeunna ngaku diwangun ku jutaan akun, numutkeun The Next Web.
Peretas Dilaporkeun Ngumpulkeun Kaseueuran Kecap Tagihan-hacked
  • hacked

Peretas Dilaporkeun Ngumpulkeun Kaseueuran Kecap Tagihan

Geng Rusia parantos parobih sareng dicolong langkung samilyar kapercayaan ti 420.000 situs wéb, numutkeun laporan énggal ku The New York Times sareng perusahaan riset kaamanan, Hold Security. Tahan Kaamanan ngalaporkeun dina hack nu sami dina bulan Pebruari anu mungkin atanapi henteu aya hubunganana sareng salah sahiji ieu, tapi sakumaha ayeuna, firma ieu henteu nyebat nami-situs tina situs-situs anu hacked sabab seueur kénéh anu rentan. Kr
Kickstarter hacked, Robah Kecap aksés Ayeuna-hacked
  • hacked

Kickstarter hacked, Robah Kecap aksés Ayeuna

Upami anjeun pangguna Kickstarter, waktos éta pikeun ngarobih sandé akun anjeun. Platform dana riungan ngagaduhan pelanggaran kaamanan sareng nyarankeun ngarobih sandi dina situs, kitu ogé di situs web sanés dimana anjeun nganggo sandi anu sami. Warta anu saé henteu aya data kartu kiridit anu diaksés sareng kecap konci saleresna henteu kaungkap. Wart
Comcast Sarat Dipasang Fajar, Robah Kecap aksés Ayeuna-hacked
  • hacked

Comcast Sarat Dipasang Fajar, Robah Kecap aksés Ayeuna

Gugus peretas katelah NullCrew ngaku parantos nyerep server Comcast minggu kamari, kamungkinan meunangkeun aksés ka inpormasi akun pangguna. Anjeun kedah ngarobih kecap konci ayeuna. NullCrew nyatakeun yén tos nyusup server wéb Comcast, kéngingkeun sandirara LDAP sareng kecap MySQL. Ieu henteu ngan ukur bakal masihan aranjeunna aksés ka webcast Comcast, tapi ogé pikeun akun master anu ngatur inpormasi pamayaran sareng seueur deui. Comc
Hacked LivingSocial, Waktos pikeun Ngarobih Kecap aksés anjeun-hacked
  • hacked

Hacked LivingSocial, Waktos pikeun Ngarobih Kecap aksés anjeun

Situs tawaran poéan LivingSocial parantos dirobat, ngungkabkeun langkung ti 50 juta nami pangguna, nami, tanggal lahir, kecap akses, sareng alamat email. Ieu naon anu anjeun kedah terang. Pelanggaran LivingSocial dipanggihan ku situs téknologi All Things D nalika aranjeunna ngagaduhan memo internal tina LivingSocial.
Nomer Keuangan Akun Twitter Anu Tacan Terprési, Waktos Parobihan Kecap aksés Anjeun-hacked
  • hacked

Nomer Keuangan Akun Twitter Anu Tacan Terprési, Waktos Parobihan Kecap aksés Anjeun

TechCrunch ngalaporkeun yén sababaraha pangguna nampi email ti Twitter isuk-isuk ieu ngaku yén akunna badé dikomprésikeun sareng anu aranjeunna kedah ngarobih kecap konci ayeuna. Seueur pamaké ogé mendakan tweets spammy nu asalna tina akunna anu henteu dikirim. Milarian gancang pikeun jalma-jalma tweeting ngeunaan masalah kecap konci nunjukkeun yén isu ieu lumayan nyebar, sanajan Twitter teu acan nyarios sabaraha jalma anu kapangaruhan. Kalay
Blizzard Video Game Company hacked, Ngarobih Kecap Pertempuran Battle.Net Anjeun Ayeuna-hacked
  • hacked

Blizzard Video Game Company hacked, Ngarobih Kecap Pertempuran Battle.Net Anjeun Ayeuna

Upami anjeun maén game video sapertos World of Warcraft, Diablo, sareng Starcraft, anjeun badé ngarobih kecap akses Battle.Net anjeun ayeuna — Blizzard, parantos nyarioskeun kaulinan, parantos ngaganggu kaamanan. Spree hacking 2012 diteruskeun, nuturkeun Last.fm, LinkedIn, sareng sajumlah host perusahaan sanés anu ngaganggu serverna sareng data anu dipaling. Anj
LinkedIn Ngonfirmasi Kompromi, Ngarobih Kecap aksés Anjeun Ayeuna [Dianyari]-hacked
  • hacked

LinkedIn Ngonfirmasi Kompromi, Ngarobih Kecap aksés Anjeun Ayeuna [Dianyari]

Upami anjeun gaduh akun LinkedIn, ayeuna waktos anu hadé pikeun ngarobih kecap konci anjeun. Nepi ka 6.5 juta akun pangguna sareng kecap konci énkripsi anu dilaporkeun parantos dibocorkeun sareng dipasang ka situs hacker Rusia. LinkedIn henteu parantos netepkeun kecap akses anu parantos dipaling, tapi parantos mastikeun dina akun Twitter na ku aranjeunna kapendak.