https://twhack.com
Slider Image

greasemonkey

Greasemonkey 2.0 Release Ngarobih Sababaraha Usercripts-greasemonkey
  • greasemonkey

Greasemonkey 2.0 Release Ngarobih Sababaraha Usercripts

Sambungan Greasemonkey parantos ngahontal versi 2.0 (anjeun tiasa nyobian di saluran pangembangan di dieu) sareng nganggo seueur fitur anyar. Nanging kedah diingetkeun: siaran anyar ieu tiasa ngarobih sababaraha naskah anu parantos aya. Kaluaran énggal ieu ngagaduhan sababaraha perbaikan kaamanan, kalebet henteu masihan deui ijin kecuali dinyatakeun sacara jelas sareng sababaraha metodeu diropéa pikeun ngagunakeun kotak sanés anu bencong. P
Google Image Relinker Skips Anjeun Katuhu kana Gambar anu Sampurna Lengkep-greasemonkey
  • greasemonkey

Google Image Relinker Skips Anjeun Katuhu kana Gambar anu Sampurna Lengkep

Firefox w / Greasemonkey: Upami anjeun milarian Gambar Google kalayan tujuan pikeun luncat langsung ka gambar ukuran pinuh sareng henteu mariksa situs téa, naskah ieu bakal nyalametkeun anjeun hiji klik tambahan unggal waktos. Éta sigana sapertos hal anu leutik pikeun tweak, tapi upami anjeun sering pencét Gambar Google sareng ngéwakeun arus Find Image -> Click Image -> See Full Size Image sareng bakal langkung milih éta Find Image -> See Full Size Image maka Google Image Relinker bakal nyeplokkeun léngkah tengah kaluar aliran kerja pencarian gambar anjeun. Hoyo
GoogleMonkeyR Pareuman Nyukcruk Hasil Hasil Google sareng Langkung Seueur-greasemonkey
  • greasemonkey

GoogleMonkeyR Pareuman Nyukcruk Hasil Hasil Google sareng Langkung Seueur

Firefox nganggo Greasemonkey: Asih milarian Google, tapi ngagaduhan sababaraha tautan alit pikeun dina daptar hajat anjeun? GoogleMonkeyR mangrupikeun naskah Greasemonkey anu ngagampangkeun pikeun ngaropéa antarmuka Google, mareuman nyukcruk, sareng ngaktipkeun ngagulung terbatas. GoogleMonkeyR ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngarobah cara hasil Google dipidangkeun.
VidzBigger Nambah Situs Babagi Video sareng Nambahkeun Muat Link-greasemonkey
  • greasemonkey

VidzBigger Nambah Situs Babagi Video sareng Nambahkeun Muat Link

Firefox nganggo Greasemonkey: Pasti, kalolobaan situs pidéo ngantep anjeun balik salayar. Tapi upami anjeun ngan ukur hoyong pandangan anu langkung ageung, sareng salinan kanggo engké, VidzBigger sampurna pikeun panyungsi anjeun. VidzBigger mangrupikeun naskah Greasemonkey anu nyusun ulang tatanan situs berbagi video populér sapertos YouTube sareng MetaCafe. U
Unduh Day: Trixie (Internet Explorer)-greasemonkey
  • greasemonkey

Unduh Day: Trixie (Internet Explorer)

Windows nganggo kerangka .NET hungkul: Internet Explorer nambihan Trixie nganggo naskah pangguna Greasemonkey dina IE. Wah! anjeun nyarios. Henteu gancang, saur kuring. Sapertos Greasemonkey kanggo Firefox, Trixie tiasa ngajalankeun snippét Javascript (scripts pamaké) dina situs wéb anu anjeun terartikeun. T
Sapuluh naskah Greasemonkey anu langkung mangpaat-greasemonkey
  • greasemonkey

Sapuluh naskah Greasemonkey anu langkung mangpaat

Top 10 Tulisan Panganggo Greasemonkey Pencét pikeun ningali halaman wéb Sakumaha teu kedah dianggo atanapi milarian cara anu dipikahoyong - tapi upami… blogging gaya bébas: 10 skrip greasemonkey anu kapaké [Blogger Whale]
Unduh Day: Googlenlarge Greasemonkey script (Firefox)-greasemonkey
  • greasemonkey

Unduh Day: Googlenlarge Greasemonkey script (Firefox)

Mac / Windows / Linux nganggo Firefox: Naskah Googlenlarge Greasemonkey ningalikeun gambar anu dimekarkeun nalika anjeun ngiringan hasil teangan gambar Google. Alih kudu teraskeun kana halaman lengkep pikeun ningali kumaha gambar anu ageung sareng jelas, sareng Googlenlarge dipasang, éta ngan ukur masalah pikeun mondok poto anu anjeun resep.
Kodeu Lifehacker: Balas sareng Naskah Greasemonkey Nulis-greasemonkey
  • greasemonkey

Kodeu Lifehacker: Balas sareng Naskah Greasemonkey Nulis

Apdet, 20 Feb 2007: Aksara Greasemonkey ieu parantos dikaluarkeun, kusabab pungsionalitas na ayeuna kalebet dina Lifehacker sacara standar. Yippee! Diideuan ku Aksi Balas Flickr Buddy anu dipasang dinten ayeuna, kuring ngahijikeun naskah pangguna anu pondok anu ngamungkinkeun anjeun gancang nambihan nami koméntar ka koméntar Lifehacker anjeun pikeun réspon gampang pikeun jalma. K
Unduh Dina: Gmail Multiple Signature Tandha Greasemonkey script-greasemonkey
  • greasemonkey

Unduh Dina: Gmail Multiple Signature Tandha Greasemonkey script

Tulisan Multiple Gmail Tulisan Greasemonkey ngamungkinkeun anjeun ngarobih tandatangan Gmail dumasar kana Tina alamat anu anjeun pilih. Kuring terang yén kuring (sareng seueur sanésna) parantos ngatur ngatur sababaraha tanda tangan dumasar kana alamat Tina Ti alamat sakedik waktos (berminat pikeun nganggo Gmail salaku akun email universal anjeun?)
Hurungkeun skrip Greasemonkey anjeun kana péstansi Firefox-greasemonkey
  • greasemonkey

Hurungkeun skrip Greasemonkey anjeun kana péstansi Firefox

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. The Script Script Compiler ngarobih skrip Greasemonkey anjeun kana ekstensi Firefox anu pinuh. Kuring dicobian nganggo skrip Gmail Macros anu dijelaskeun dina fitur master Gmail kuring (éta ngan ukur masalah nyalin sareng ngalampirkeun skrip teras ngeklik Compile), sareng saatos mareuman Greasemonkey penyambungan Gmail Macros anu nembé diciptakeun sigana didamel saé. S
Tambahkeun potong kompas keyboard kana Basecamp-greasemonkey
  • greasemonkey

Tambahkeun potong kompas keyboard kana Basecamp

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. Skrip Greasemonkey Quickcamp nambihan potong kompas keyboard kana aplikasi manajemén proyék online populér, Basecamp. Ngatur proyék online sareng Basecamp Aplikasi aplikasi manajemén wéb Basecamp ngabantosan anjeun sareng klien anjeun ngalacak pesen, … Ayeuna ngakséskeun tinjauan anjeun, kanggo ngalakukeun, dashboard, jalma, sareng sajabana, sadayana sayogi dina bentuk 12 potong kompas. Upami a
Greasemonkey: Blogs ngan ukur pilihan pikeun Yahoo!  Pilarian Berita-greasemonkey
  • greasemonkey

Greasemonkey: Blogs ngan ukur pilihan pikeun Yahoo! Pilarian Berita

Kumaha milarian blog di Yahoo Anyar-anyar kuring ngangluh yén Yahoo milarian blog énggal ghettoizes hasil weblog di sisi katuhu… Kumisan: upami kuring henteu bosen, kuring nulis skrip Greasemonkey pikeun ngalebetkeun hiji-hijina pilihan blog dina Yahoo! Halaman warta. Mangrés? Nya, pamaca Lifehacker Jim Dabell maju sareng ngalakukeun éta pikeun dirina. Kari