https://twhack.com
Slider Image

google krom os

Naon anu diarepkeun dina Google Chrome OS-google krom os
  • google krom os

Naon anu diarepkeun dina Google Chrome OS

Google démo Chrome OS anu bakal kajantenan isuk ieu, masihan kami ngadeukeutan kumaha éta sabenerna bakal tiasa dianggo kana alat-dunya anu nyata-kalebet hardware program pilot maranéhna. Ieu naon anu bakal diarepkeun. Setup Ultra-Gancang Chrome OS salawasna ngarencanakeun pikeun nawiskeun "pangalaman anu henteu aya hungkul anu aya dina wéb, " sareng anu nyusun gampang panginten. Di
Salapan Kedah Dianggo-Fitur Urang hoyong Tingali di OS Google-google krom os
  • google krom os

Salapan Kedah Dianggo-Fitur Urang hoyong Tingali di OS Google

Naon di jero Sistem Operasi Chrome nembé ngumumkeun Google? Kumaha jalanna leres? Moal aya anu diluar Google. Urang tiasa kitu, ngawangun sistem operasi impian tina lanté, sareng éta anu urang lakukeun ku sababaraha pitulung tina hive mind. Google Ngaluarkeun Sistem Operasi Chrome Dina ngadadak, upami teu disangka-sangka, pengumuman isuk ieu, Google nyarios bakal ngaleupaskeun… Kami naros dina Twitter naon fitur anu hoyong ditingali ku pamaké dina sistem operasi berbasis wéb basis Google, kusabab dikaluarkeun dina kode engké taun ieu, teras dina netbook anu disponsoran dina satengah kadua 2010.