https://twhack.com
Slider Image

gimp

Ngamutahirkeun GIMP nganggo Panganteur Anyar, Grup Lapisan, sareng seueur deui-gimp
  • gimp

Ngamutahirkeun GIMP nganggo Panganteur Anyar, Grup Lapisan, sareng seueur deui

Windows / Linux: Alat panyuntingan gambar gratis GIMP parantos nampi pembaruan édisi pikeun versi 2.8 anu ngalangkungan antaramuka sareng ngajantenkeun rada gampang ngagunakeun sareng nganapigasi windows. Éta ogé dipak ku sakumpulan perbaikan bug, pilihan lapisan lapisan anyar, sareng manajemén jandela anyar. Pa