https://twhack.com
Slider Image

bungkus kado

Metode ieu Léngkah Kado sareng Langkung Langkung Langkung sareng Dua Potongan Pita-bungkus kado
  • bungkus kado

Metode ieu Léngkah Kado sareng Langkung Langkung Langkung sareng Dua Potongan Pita

Nalika liburan caket, éta ngeunaan waktos pikeun tradisi anu sanés: kado frustratingly wrapping. Salaku video di luhur YouTube nunjukkeun, sanajan, aya cara anu gampang. Cara ieu ngalibatkeun nempatkeun kado anjeun dina sudut dina keretas pra-potongan (sabalikna tina hiji gulung). Anjeun teras tuturkeunana ku ngalipet dua juru ka tengah-tengah sisi anu lega tina iket, nempatkeun hiji sapotong kasét pikeun nahanana. G