https://twhack.com
Slider Image

geus meunang beres

Hapus Jalan ku Produktivitas-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Hapus Jalan ku Produktivitas

Ngalengkepan hal anu sering diperyogikeun pikeun ngahapus halangan ti saleresna ngalaksanakeun tugas dina daptar anjeun. Naha anjeun ngagaduhan email langkung seueur, seueur blok teuing kreatif, atanapi seueur gangguan, waktosna sacara métaforis (sareng sakapeung sacara harfiah) pencét konci hapus sareng ngajantenkeun hasil karya anjeun henteu tiasa katampurkeun.
Teraskeun Dinten Sapuan Pikiran Nalika Gawé Up Piles-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Teraskeun Dinten Sapuan Pikiran Nalika Gawé Up Piles

Daptar to-do mangrupikeun bagian anu ageung tina strategi produktivitas urang di Lifehacker, tapi sadayana sakali waé sakali. Nalika anjeun ngalakukeun, ngabiayaan blog The Simple Dollar nyarankeun nyandak dinten pikeun negeskeun deui sagala hal anu murag ku jalan tol. Lima Pangatur Panganggo Daptar Pangaruh Anu Pangaruh Pencét pikeun ningali Upami sadayana metodologi aplikasi GTD pangsaéna leungiteun anjeun dina produktivitas… Poto ku Dominique . Bag
Daptar pariksa Acara Dimana Perkara Anu Kudu Dipilari Kéngingkeun Perkawis-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Daptar pariksa Acara Dimana Perkara Anu Kudu Dipilari Kéngingkeun Perkawis

Sistim produktivitas Ngalangkungan (GTD) ngagaduhan tempat pikeun sadayana, tapi anjeun kedah terang dimana sadayana kedah angkat. Lifehacker alumnus Kyle Pott tweet hiji daptar pamariksa ti pangadeg GTD David Allen anu ngabantosan nangtukeun dimana email anu nembé dugi. Lembar rujukan Allen dikirim dina newsletter-na, alusna dipasang ka situs Kyle, nganggo basa polos pikeun ngabantosan anjeun ngahususkeun naon anu anjeun mikirkeun ngeunaan hiji hal ("Kuring panginten hoyong ngalakukeun ieu iraha waé di hareup") anjeun dimana anu kedah lebet dina sistem GTD prim-sareng-ditangtoskeun (
Tetep Proyék Diurus ku Ngawatesan Skop sareng Fitur-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Tetep Proyék Diurus ku Ngawatesan Skop sareng Fitur

Gampang hoyong ciptaan anjeun — naha parangkat lunak atanapi arah anyar pikeun perusahaan anjeun — ngalakukeun sadayana sareng janten sadayana pikeun sadayana. Pareuman fitur sareng fokus deui pikeun ngahontal parantosan langkung gancang. Poto ku koalazymonkey. Di Zen Habits, produktivitas sareng blog hirup anu saé, aranjeunna parantos ngahiji daptar opat prinsip pikeun ngadorong hiji proyek ka hareup kana parantosan. Ara
Nexty mangrupikeun Daptar Tokoh-Berpokus, Berbasis Wéb-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Nexty mangrupikeun Daptar Tokoh-Berpokus, Berbasis Wéb

Hiji hal anu peminat kawas étika GTD nyaéta nyaéta manajer daptar anu kedah dilakukeun anu henteu nganggo jalan kabiasaan kerja anu hadé anjeun nyiptakeun. Nexty, webapp open source didamel ku prinsip GTD dina pikiran, nyocogkeun tagihan éta. Nexty mangrupikeun alat sakedik pikeun nyusun daptar anu anjeun laksanakeun ku proyek sareng gampang nyebatkeun referensina ku kontéks. Anje
Fix Masalah-masalah Kalayan sadinten / Daptar Daptar Anjeun-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Fix Masalah-masalah Kalayan sadinten / Daptar Daptar Anjeun

Alat Alat pikeun Pamikiran boga pamikiran anu saé pikeun ngatasi masalah anu seueur bakal janten pengikut Kéngingkeun Acara Anu Kalayan sareng daptar Someday / Panginten, dimana anjeun (konon) nempatkeun hal anu réalistis anjeun ngan ukur tiasa dugi ka ayeuna. Seueur daptar anu teu dipalire, contona, sabab aranjeunna darn teuing panjang. $
Incrementally Tugaskeun Proyék "Someday" Anjeun-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Incrementally Tugaskeun Proyék "Someday" Anjeun

Upami anjeun ngagaduhan daptar "anu sanés" pinuh ku gagasan proyék anu samar-samar tapi dinten anjeun tackle sanaos salah sahiji proyék éta, sigana henteu kéngingkeun, rinci ngeunaan Weblog LifeClever kumaha carana ngamimitian nyieun kamajuan tambahan dina anjeun proyék anu sanés nganggo padika panulis nyauran triangulasi. Gagas
NPR Tétél GTD-geus meunang beres
  • geus meunang beres

NPR Tétél GTD

Radio Nasional Nasional Sadaya hal Anu Dianggap dina Falsafah Pilarian David Allen, Kana nawiskeun tinjauan naon anu ngajantenkeun GTD pikaresepeun ka masarakat ramé. Sanaos kultus GTD sigana henteu anyar pikeun saha waé di sakurilingeun bagian-bagian ieu, segmen ieu nawiskeun perkenalan anu saé pikeun jalma anu teu acan kenal sareng GTD tapi kabetot diajar langkung seueur. J
Tambahkeun Kasaimbangan Gawé / Hirup Pikeun Review Mingguan Anjeun-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Tambahkeun Kasaimbangan Gawé / Hirup Pikeun Review Mingguan Anjeun

Kéngingkeun kabiasaan Review Mingguan Salah sahiji aspek anu paling penting tina sistem produktivitas David Allen's Mendakan Masalah anu dilakukeun nyaeta… Review Sosial. Naon kagiatan sosial anu anjeun lakukeun dina minggu anu bakal datang? Seueur kajadian sosial sacara spontan, tapi terang iraha badé kunjungan sareng réréncangan atanapi kulawarga tiasa ngajantenkeun damel anjeun langkung gampang. Upam
Mangga diatur sareng GTDTiddlyWiki-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Mangga diatur sareng GTDTiddlyWiki

ku Jason Thomas Pencét pikeun viewEveryone kedah mendakan aplikasi organisasi pribadi pembunuh sorangan, sareng pikeun kuring, éta mangrupikeun dokumen HTML gratis anu disebat GTDTiddlyWiki. Mini-wiki mandiri mandiri dieusian ku fitur tapi henteu didaptarkeun kumaha anjeun damel - éta nyayog kanvas dimana anjeun tiasa mendesain prosés nyalira sareng alur kerja. Pr
Ngalangkungan: Kumaha GTD ngadamel Treo mah henteu lungse-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Ngalangkungan: Kumaha GTD ngadamel Treo mah henteu lungse

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. ku Keith Robinson Sakitar sataun satengah tukang kuring mésér Treo sareng éta mangrupikeun alat anu saé. Dina waktos éta kuring ngan nembé ngamimitian padamelan énggal dimana kuring kedah diatur, dina sababaraha tingkatan. Kurin
Pos Tamu: Pitunjuk pikeun Téhnik Gerila ngeunaan sistem GTD Livable-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Pos Tamu: Pitunjuk pikeun Téhnik Gerila ngeunaan sistem GTD Livable

Pamaca Lifehacker Mike Mahon ngalebetkeun karangan anu lengkep, pikaseurieun sareng praktis kumaha anjeunna nyertakeun sistem produktivitas sareng alat kana hirupna. Kalayan idin-Na, urang nyéépkeun deui di dieu. Abdi henteu pasti sakumaha persisna atanapi kumaha kuring sumping ka Lifehacker, 43 Folders atanapi GTD.
Carita Suksés GTD-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Carita Suksés GTD

David McCandless wali ngeunaan Wincikan ngeunaan pangalaman dirina sareng David Allen's About Things Rone (GTD) sareng ngabagi sababaraha pelajaran anu saé diajar. Anjeunna ogé ngobrol saeutik ngeunaan naha GTD kasohor pisan dina Wéb. Dina wéb, upamana, Kéngingkeun Perkara Anu Rengse (GTD) parantos supernova. Pro
Naon anu kudu dilakukeun-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Naon anu kudu dilakukeun

Acara paméntasan Merlin Mann anyar-dicétak nyaéta potongan audio anu pondok pikeun nolak sudut pandang daptar anjeun. Ningali daptar tugas anjeun sanés mangrupikeun "makhluk bertudung onerous anu badé sumping anjeun ku tukang ngawuluku, " saur Merlin, tapi sakumaha hartosna sakali tugas parantos réngsé. Ieu s
Tanya Pamiarsa Lifehacker: Tip GTD Best-geus meunang beres
  • geus meunang beres

Tanya Pamiarsa Lifehacker: Tip GTD Best

Kuring parantos badé naroskeun hiji-teras ieu. Naon anu anjeun gunana pikeun ngaluarkeun tipeu Naon anu anjeun mangpaat? Abdi badé angkat heula. Pikeun kuring éta ngagaduhan sistem arsip email anu éksténsif. Abdi ngagaduhan polder anu aya dina folder bari dina waktos anu sanés teu langkung-ngagolongkeun. Kuri