https://twhack.com
Slider Image

Meunang Barang Add-on Amazon Dihantar Tanpa $ 25 Minimal

Barang tambihan Amazon éta pisan murah, tapi aranjeunna meryogikeun anjeun mesen sahenteuna $ 25 barang-barang sanés. Upami anjeun badé kéngingkeun barang anu dikirim ku nyalira, Redditor Affinity2412 nawiskeun hack ieu:

Ngan tambahkeun item anu teu diperyogikeun (preorder) dina pameseran anjeun sareng pariksa deui. Kusabab Amazon henteu ngeusian naon waé dugi ka kapalna, anjeun tiasa nampi barang tambihan ayeuna ... sareng ngabatalkeun barang anu tos dirobih upami anjeun hoyong.

Aya guha kieu. Mimiti, ngagerentes anjeun tiasa di twing ku ngabatalkeun barang anu tos kapasang - tapi anjeun ngan ukur tiasa milarian sékrési anu badé mésér. Amazon ogé nyarios yén tambihan barang-barang téh nyaram pisan pikeun kapalana (nyalira, éta henteu nguntungkeun pikeun aranjeunna). Tungtungna, nyiksa pisan kana ieu sareng Amazon tiasa nyaram akun anjeun.

Sanaos langkung saé ngagaleuh sahenteuna $ 25 barang sanés, upami anjeun peryogi pisan spidol murah atanapi barang rumah tangga sareng teu tiasa mikirkeun naon waé anu mésér, ieu mangrupikeun cara pikeun dikirimkeun ayeuna upami anjeun henteu kapikiran di luhur.

LPT: Hoyong mésér barang tambihan anu nyalira tina Amazon? Kalebet barang anu henteu usul dina pameseran anjeun. | Reddit

Poto ku Nomad Lass.