https://twhack.com
Slider Image

sapuan

BetterTouchTool Nambahkeun Gerak Multitouch Anu Disesuaikan, Trabasan Keyboard, sareng Snapping Jandéla ka OS X-sapuan
  • sapuan

BetterTouchTool Nambahkeun Gerak Multitouch Anu Disesuaikan, Trabasan Keyboard, sareng Snapping Jandéla ka OS X

OS X: BetterTouchTool nambihan langkung ti 60 sapuan multitouch disaluyukeun anyar pikeun Mac anjeun, ditambah manajemén potong kompas keyboard global, jendela sapertos layar Windows 7 sareng seueur deui. Sateuacana kami parantos nyarios BetterTouchTool, tapi salaku anu maca catetan SarcasmSiempre, éta jalan jauh dina sababaraha taun ka pengker.