https://twhack.com
Slider Image

silsilah

Béta FamilySearch Néang Rekaman sajarah dina Kulawarga anjeun-silsilah
  • silsilah

Béta FamilySearch Néang Rekaman sajarah dina Kulawarga anjeun

FamilySearch, panangan online Perpustakaan Sejarah Kulawarga, ngagaduhan jasa milarian béta énggal anu ngajantenkeun masarakat ngagali sakitar pikeun milari dokumen sareng fakta dina baraya sareng karuhunna. Éta indéks data anu saé anu ageung, sareng éta gratis. Perpustakaan ngandung sajumlah catetan sejarah sareng jarak luhur ti sakumna nagara sareng dunya. Data