https://twhack.com
Slider Image

babaturan

Kumaha Nungkulan Kalayan Jalma Anu Ngalemikeun Sadayana Anu Sadayana-babaturan
  • babaturan

Kumaha Nungkulan Kalayan Jalma Anu Ngalemikeun Sadayana Anu Sadayana

Taun ka tukang, babaturan ngenalkeun kuring ka batur anu naroskeun naon anu kuring milari. "Kuring damel dina séri video online, " saur kuring. Éta pédah, éta diperyogikeun seueur rencana, nalungtik sareng ngawawancara, sareng éta kumaha kuring mayar tagihanana. Babaturan kuring nyéépkeun, "Anjeunna mangrupikeun vlogger, " teras nyikik. Abdi