https://twhack.com
Slider Image

foursquare

Narima atanapi Teu Aingkeun Pertanyaan Batur Foursquare dina Tukang nganggo Trik ieu-foursquare
  • foursquare

Narima atanapi Teu Aingkeun Pertanyaan Batur Foursquare dina Tukang nganggo Trik ieu

Foursquare teu nawiskeun cara kanggo nungtut balad réréncangan anjeun. Anjeun kedah masing-masing pencét tombol Tampa atanapi Ignore, anu mangrupikeun tugas anu hésé. Tapi Amit Agarwal Digital Inspirasi ngagaduhan gawén anu rapih pikeun narima atanapi teu malire sadaya pamundut. Pindah ka situs web Foursquare.com s
Foursquare Aplikasi anu Sambungkeun Jieun Foursquare Insanely Useful-foursquare
  • foursquare

Foursquare Aplikasi anu Sambungkeun Jieun Foursquare Insanely Useful

Ladenan pamariksaan Foursquare ngaluncurkeun fitur aktip anu nyambung sareng anu ngahimpun data tina sakumpulan aktip anu langsung kana Foursquare. Ieu kalebet data tina jasa mimitian ti Cuaca Channel ka aplikasi rekomendasi bir Untappd. Upami anjeun nyambungkeun tina 11 aplikasi tambahan kana akun Foursquare anjeun ti halaman aktip anu terhubung anjeun bakal mimiti ningali data-data tina aranjeunna langsung
Tag Check-in Foursquare Anjeun sareng #mom pikeun Angingkeun 'Emang Anjeun Kedah Aman-foursquare
  • foursquare

Tag Check-in Foursquare Anjeun sareng #mom pikeun Angingkeun 'Emang Anjeun Kedah Aman

Pasihan halaman wéb anu gampang, pinter #mom nomer telepon jalma anu khusus anu ku anu salempang ngeunaan anjeun (upamana ibu anjeun), sambungkeun sareng akun Foursquare anjeun, teras pasang mana-mana pamariksaan Foursquare anu cocog sareng # ibu -na nyarios nalika anjeun darat di bandara anu jauh-jauh.
Intersquares Nunjukkeun Anjeun Unggal Waktos Anjeun Sakit di Tempat anu Sarua Sareng Ka Sobong, Naha Sadayana Anjeun atanapi Henteu-foursquare
  • foursquare

Intersquares Nunjukkeun Anjeun Unggal Waktos Anjeun Sakit di Tempat anu Sarua Sareng Ka Sobong, Naha Sadayana Anjeun atanapi Henteu

Dumasarkeun premis acara TV How I Met Your Mother , developer Mihai Parparita (anjeunna tina Google Reader and fame pangguna script Gmail) nyiptakeun Intersquares, layanan anu ngabandingkeun check-in Foursquare anjeun sareng pangguna Foursquare anu séjén pikeun nangtoskeun sadayana waktos anjeun parantos ngagaduhan dina waktos anu sami, naha anjeun terang atanapi henteu.