" "
https://twhack.com
Slider Image

ekstensi firefox

Konfigurasi Mania Nambahkeun Ton anu Disumputkeun Pilihan ka Firefox-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Konfigurasi Mania Nambahkeun Ton anu Disumputkeun Pilihan ka Firefox

Firefox henteu tiasa janten browser anu paling populér dina dinten ieu, tapi masih kénéh aya anu paling bisa dikonfigurasi — dugi ka piksel pangleutikna. Upami ngaboro ngeunaan: config teuing ketat, sanaos, tambihan tambihan Konfigurasi Mania nambihan sababaraha pilihan liwat panel anu gampang dikotéktak. Ngeu
Grenade Tab pikeun Firefox Ngahurungkeun Tab kana daptar anu dibagi, ngahémat Mémori-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Grenade Tab pikeun Firefox Ngahurungkeun Tab kana daptar anu dibagi, ngahémat Mémori

Firefox: Naha seueur teuing tab dibuka? Tab Grenade ngamungkinkeun anjeun ngiringan kabeh dina hiji klik tanpa kaleungitan. Éta ngahemat aranjeunna janten daptar, janten anjeun tiasa ngabuka nalika anjeun pikahoyong, sareng ngabagiana ka batur. Sambunganana sarupa sareng OneTab for Chrome. Sadaya tab anjeun janten daptar tautan, sareng tanggal sareng waktos ayeuna nyorot nalika anjeun disimpen.
TabPreLoader Reloads Sadaya Tab Firefox Anjeun Nalika ngulangkeun Sidang-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

TabPreLoader Reloads Sadaya Tab Firefox Anjeun Nalika ngulangkeun Sidang

Firefox: Nalika anjeun malikan sési sateuacana tina kaca ngamimitian Firefox, éta henteu ngorbankeun sadaya tab anjeun sakaligus. Ekstensi tabPreLoader ngahambat gangguan ieu. Paripolah standar Firefox tiasa saé, tapi upami anjeun resep yén éta kéngingkeun sadaya tab anjeun nalika anjeun malikeun sési, tabPreLoader bakal ngalaksanakeun trikna. Saato
Ngetik Stats Nganalisa Kaahlian Ngetik Anjeun Nalika Anjeun nganggo Firefox-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Ngetik Stats Nganalisa Kaahlian Ngetik Anjeun Nalika Anjeun nganggo Firefox

Firefox: Ngetik Stats mangrupikeun panambah anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun kaahlian ngetik sareng, sahingga produktivitas anjeun. Ditambahkeun nunjukkeun statistik ngeunaan ketikan sareng akurasi ketikan anjeun, sareng ramo anu mana na seueur kasalahan. Ngetik Stats ngajalankeun di latar tukang nalika anjeun ngetik dina browser (sapertos ngetik email atanapi Google Dok)
Super Mimiti pikeun Firefox Nambihan Téténggér Visual sareng Daptar Anu Gawe Kanggo Tab Anyar-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Super Mimiti pikeun Firefox Nambihan Téténggér Visual sareng Daptar Anu Gawe Kanggo Tab Anyar

Firefox: Upami anjeun terus muka tab anyar pikeun didatangan situs anu ditandaan, Super Start bakal ngaleupaskeun prosés ku nambahan tombol visual anu ageung sareng daptar anu kedah dilakukeun dina halaman utama tab anjeun. Di luhur sistem bookmark kawas Chrome, anjeun tiasa ngarobih Super Start dina sababaraha cara.
DeSopa pikeun Firefox Sintingan Blok SOPA DNS-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

DeSopa pikeun Firefox Sintingan Blok SOPA DNS

Firefox: DeSopa mangrupikeun tambihan Firefox anu pang anyarna anu tiasa ngabantosan blok Online Stop Piracy Act (SOPA) upami tagihanana. Sambunganna anjeun ngalangkungan situs-situs anu disensor ku DNS sareng ngamungkinkeun anjeun ngotéktak éta alamat IP. Sakabéh Ngeunaan PIPA sareng SOPA, Républik Anu Hayang Ngahasilkeun Internet Anjeun Stop Stop Piracy Act (SOPA) sareng Protect IP Act (PIPA) aya dua tagihan anu disada ku aranjeunna… Pikeun nganggo ekstensina, anjeun ngan kedah klik tombol DeSopa pikeun ngalih ka ngakses situs ku alamat IP na. Penc
Sanjutan Firefox 'Jieun Ukuran Bar Font Ukuranna langkung ageung' Teu Leres Naon Anu Sebut-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Sanjutan Firefox 'Jieun Ukuran Bar Font Ukuranna langkung ageung' Teu Leres Naon Anu Sebut

Firefox: Kaseueuran browser ngamungkinkeun anjeun ngarobih ukuran font dina situs anu saleresna, tapi bar alamatna tetep tetep ukuran statik anu sami, anu tiasa alit pikeun jalma anu gaduh masalah visi atanapi anu ngagaduhan résolusi layar anu ageung. Sambungan The Make Address Bar Font Ukuran langkung ageung ngurus ieu sacara rapih sareng gancang tanpa nganggo tweak CSS situs urang.
Jarian Pirate Bay pikeun Firefox Kecap Nasional IP sareng Blok DNS-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Jarian Pirate Bay pikeun Firefox Kecap Nasional IP sareng Blok DNS

Firefox: Upami anjeun cicing di lokasi DNS sareng IP blok lokal anjeun ngajagi anjeun ngadatangan situs web anu tangtu, The Pirate Bay Dancing mangrupikeun perpanjangan anu ngabatalkeun sacara otomatis ku nyababkeun anjeun ngalangkungan server proxy acak. Anjeun tiasa nyetél halaman mana halaman anu ngaktifkeun alihan sareng tambihanana damel sésana.
Mar Emod Nambihkeun Ton Kancing Anu Berguna sareng Ngobrol ka Firefox-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Mar Emod Nambihkeun Ton Kancing Anu Berguna sareng Ngobrol ka Firefox

Firefox: Salah sahiji hal anu paling hébat ngeunaan Firefox nyaéta kustomisasi na. Nalika anjeun tiasa seueur pisan sareng panggunaan naskah sareng panggunaan, énggal-énggal rangkep bungkus Mar Mod dina ton anu bermanfaat kana hiji, pakét anu gampang, kalebet aksés gancang kana naon waé tambihan tambihan, kustomisasi favicon, sareng browsing pribadi sakali. Kunao
QuickWiki pikeun Firefox Nunjukeun Télévisi Pop-Up pikeun Éntri Wikipedia-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

QuickWiki pikeun Firefox Nunjukeun Télévisi Pop-Up pikeun Éntri Wikipedia

Firefox: QuickWiki ngamungkinkeun anjeun pikeun milari kecap-kecap dina Wikipedia nalika anjeun ngotéktak tanpa kudu muka tab énggal ku nunjukkeun anjeun pop-up leutik nalika anjeun Ctrl + klik kecap. QuickWiki bisa diatur tiasa dianggo sareng langkung seueur konci sareng klik anu anjeun resep, sareng anjeun tiasa milih milarian kecap dina Wiktionary atanapi Wikipédia. É
MultiCopy pikeun Firefox Nyalin Sénsorna langkung ti téks Sakaligus-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

MultiCopy pikeun Firefox Nyalin Sénsorna langkung ti téks Sakaligus

Firefox: Upami anjeun kantos kedah nyalin sareng nempelkeun bagian-bagian tina halaman anu sami kana dokumén anyar, anjeun terang éta tiasa ngaganggu nyalin sakali, nempelkeun, uih deui, nyalin deui, témpél, nempelkeun deui sareng prosés sababaraha kali nalika anjeun kedah tiasa ngalakukeun éta sakali. Éta
Alat Pamulihan Tambahkeun-Mulangkeun deui tambihan anu leungit dina Firefox 7-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Alat Pamulihan Tambahkeun-Mulangkeun deui tambihan anu leungit dina Firefox 7

Pelepasan Firefox anu pang anyarna ngandung bug anu nyumput sababaraha tambihan tambihan anu dipasang tina menu Tambihkeun. Sambungan gunana ieu ti Mozilla bakal ngémutan aranjeunna. Mozilla damel kanggo ngalereskeun anu langkung permanén dina waktos éta, tapi upami anjeun mendakan sababaraha tambihan anu leungit, entong hariwang — aranjeunna masih aya, aranjeunna ngan disumputkeun tina ménu. Alat
Pribadi3 Dipilih sacara Langsung Napak Situs Partai katilu ti Kirimkeun Inpormasi anjeun ka Facebook, Google, Twitter, sareng seueur deui-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Pribadi3 Dipilih sacara Langsung Napak Situs Partai katilu ti Kirimkeun Inpormasi anjeun ka Facebook, Google, Twitter, sareng seueur deui

Firefox: Henteu ngan Facebook anu aktip ngalacak gerakan anjeun dina Wéb tanpa idin anjeun: Google, LinkedIn, sareng anu sanésna sami, sanaos kalolobaan jasa sanés ngagampangkeun milih. Upami anjeun hoyong nganggo jasa-jasa éta upami anjeun badé ngajantenkeun privasi anjeun pikeun hak istimewa, Priv3 mangrupikeun extension Firefox anu masihan anjeun kabisa milih. Fac
Cache Textarea Ngahemat Teks Ditulis kana Bentuk Wéb, Koméntar Blog-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Cache Textarea Ngahemat Teks Ditulis kana Bentuk Wéb, Koméntar Blog

Firefox: Anjeun parantos parantos ngetik ogé akal sareng pikir panginten ngajelaskeun ngeunaan tulisan anjeun dina situs karesep anjeun. Anjeun méréskeun ngalebetkeun sareng ujug-ujug sadayana angkat. Upami anjeun ngagaduhan extension Textarea Cache pikeun Firefox dipasang, kéngingkeun sadayana sapertos saderhana-leres. Te
Sejarah Pareuman Tombol Nambahkeun Modeu Panyungsi Pribadi Dina-The-Fly-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Sejarah Pareuman Tombol Nambahkeun Modeu Panyungsi Pribadi Dina-The-Fly

Firefox: Upami anjeun kedah ngalakukeun sababaraha pamilarian kawijaksanaan wéb di Firefox, tapi henteu kéngingkeun kaleungitan sadaya tab anjeun ku reboot kana Pribasa Browsing Pribadi, Sejarah Pareuman Pareuman Tombol tambihan mangrupikeun fix gampang. Anjeun moal kéngingkeun pangalaman Browsing Swasta lengkep, tapi bakal ngahalangan sajarah, autocomplete sareng teang. É
Saha Anu Nyolong Gambar Anu mangrupikeun Panyambungan Firefox Anu Ngabantosan Saderek Milarian Gambar Disalin-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Saha Anu Nyolong Gambar Anu mangrupikeun Panyambungan Firefox Anu Ngabantosan Saderek Milarian Gambar Disalin

Firefox: Upami anjeun hariwang jalma mungkin ngagunakeun gambar anjeun tanpa nyarioskeun ka anjeun, Saha Nyolong Gambar kuring mangrupikeun extension pikeun Firefox anu ngamungkinkeun anjeun ngabalik milarian sareng klik katuhu anu basajan. Gantina nganggo ngan ukur jasa, Anu Nyolong Gambar kuring nganggo Yandex, Tineye, Google, Baidu sareng Cydral milarian gambar anjeun
Tembok Mareuman Tombol Sharing Sosial, Ningkatkeun Kinerja Firefox-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Tembok Mareuman Tombol Sharing Sosial, Ningkatkeun Kinerja Firefox

Firefox: Sakabéh tombol sharing sareng widget anu cicing dina loba situs wéb tiasa langkung ageung pikeun ngirim tulisan ka babaturan anjeun, tapi ogé tiasa nyeret browser anjeun. Wallflower, sambungan anyar pikeun Firefox, bakal mareuman tombol éta sareng nyepetkeun pangalaman browsing anjeun. Pamekar di tukangeun éta Wallflower nyathet yén henteu privasi anjeunna dipikaresep ku anjeunna ngembangkeun Wallflower: laju éta. Anjeu
Downloader Musik Google Google Biar Anjeun Bawa Balik Kasét anjeun-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Downloader Musik Google Google Biar Anjeun Bawa Balik Kasét anjeun

Firefox: Google Music masih ngan ukur AS, ngajak-ngan ukur, tapi upami anjeun nganggo jasa sareng ngaharepkeun anjeun tiasa ngunduh sababaraha lagu anu tos Anjeun punggah pikeun dimainkeun pikeun nyambungkeun atanapi nyingkronkeun sareng alat mobile, Google Music Downloader tiasa ngabantosan . Salah sahiji hal anu paling saé ngeunaan Google Music nyaéta kamampuan ngunggah sadaya lagu anjeun, tina komputer mana waé, kana akun Google Music anjeun sareng maénna dimana waé. Nan
Update Koléksi Mozilla sareng Langkung Tambihkeun langkung Gampang Pangatur sareng Babagi-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Update Koléksi Mozilla sareng Langkung Tambihkeun langkung Gampang Pangatur sareng Babagi

Mozilla diupdét Alat Koléksi pikeun dibagikeun sareng ngabungkusan bungkusan tambihan, sahingga langkung gampang nambahan ekstensi Koleksi anjeun tina situs Tambihkeun utama, nawiskeun ijin anu langkung rinci pikeun ngabagi Koléksi anjeun, sareng sistem "Favorite" sederhana pikeun nyiptakeun instan koleksi. M
Firefox Lifehacker Add-On Pek-ekstensi firefox
  • ekstensi firefox

Firefox Lifehacker Add-On Pek

Sateuacanna janten nyeri moro ekstensi karesep anjeun unggal waktos anjeun pasang deui Firefox. Nu anyar diluncurkeun Koleksi Mozilla sacara gampang, ku kituna urang ngempelkeun sababaraha koleksi anu gampang ditulungan ku pembantosan Firefox favorit urang. Mozilla Ngéngéngkeun Loka Tambihan Firefox sareng Koleksi Naha bakal langkung saé upami anjeun tiasa klik hiji tautan sareng gaduh tambihan anu dipikaresep anjeun ...