https://twhack.com
Slider Image

Saringan Harita Amazon ku Meuli Diverifikasi Pikeun Kritérian Sejujur

Ulasan online sakuduna dituju janten cara anu objektif pikeun kéngingkeun tanggapan ngeunaan produk sateuacan anjeun mésér. Nanging, sistem Amazon sering gamed ku pabrik. Potong crap nganggo saringan Beuli Diverifikasi.

Gambar leutik gambar
Kunaon Kuring Abdi Henteu Ngadelkeun Kasantosan Online Bébas pikeun Sadayana Kuring

Nalika parantos waktos ngagaleuh anu ageung, kaseueuran urang rurusuhan ka internet dina milarian ulasan…

Salaku situs ulasan produk Best Review nunjukkeun, iraha waé produk di tanah Amazon, éta henteu aya ulasan. Ieu henteu saé pikeun perusahaan anu damelna produk, janten sababaraha bakal mendakan cara kreatif pikeun ngagenten para nasabah pikeun ngantosan ulasan. Sanaos henteu tiasa mayar ulasan langsung, perusahaan sapertos Snagshout tiasa nawiskeun diskon kanggo produk sampel ka pangguna anu nyerat "ulasan jujur." Tapi, sakumaha Harepan anu kapendakan ku nalungtik sababaraha ulasan, "jujur" tetep condong langkung nguntungkeun.

Ulasan dibayar langkung cenderung nampi rating 5-bintang ti pangguna Amazon. Ulasan anu henteu dibayar langkung dipikaresep kanggo nampi rating 1-bintang. (Kami ditangtukeun upami ulasan dibayar ku milarian kecap "ulasan jujur" dina panulisan, anu diperyogikeun agénsi agénsi produk. Ieu sanés saringan anu sampurna, tapi hasilna cekap cekap ku kami percanten kana carita éta. sing tepat.)

Dina kaadilan, nyaring ulasan ku frasa "ulasan jujur" sanes cara anu paling ilmiah pikeun ngukur bias (anu Best Review sacara terbuka). Untungna aya cara anu gampang pikeun nyegah masalahna sacara total. Filter ulasan anjeun ku "Meuli Diverifikasi."

Amazon ngagaduhan lencana khusus pikeun pembelian anu dilakukeun dina situs na harga anu caket kalayan anu diarepkeun ku pelanggan biasa. Ulasan ieu sumping sareng lencana leutik anu Diverifikasi. Ieu ngandung harti yén Amazon parantos mastikeun yén urang ningal éta henteu ngagaduhan unit gratis sareng nyerat ulasan "jujur". Pikeun mendakan éta, kéngingkeun halaman ulasan dédikasi pikeun hiji item sareng klik kotak turun di gigir Filter ku: pikeun ngarobihkeun pilihan "Diesihan mésér wungkul."

Sistem éta sanés sampurna. Ulasan Best mendakan sababaraha pertindihan antara klaim "ulasan jujur" sareng lencana anu diverifikasi. Sanajan kitu, aya saeutik pisan di antarana. Leuwih ti éta, Amazon nyatakeun yén éta dina prosés nyoplokkeun lencana Diverifikasi tina pangguna anu mésér barang dina diskon lungkawing. Janten, upami anjeun hoyong ulasan pangleutikna bias anjeun tiasa mendakan, pencét anu Diverifikasi filter.

Gambar leutik gambar
Iraha Perlu Kuring Percanten Harita Online?

Kalayan Lifehacker, kuring terang seueur ulasan online anu tiasa palsu, sareng anu sanésna ukur ditulis ku ambek…

Naha Anjeun tiasa Percanten Harita dina Amazon? | Harita Pangsaéna