https://twhack.com
Slider Image

transfer file

XFiles Mindahkeun File anu ageung ti Browser ka Browser-transfer file
  • transfer file

XFiles Mindahkeun File anu ageung ti Browser ka Browser

Nransperkeun file anu ageung ka babaturan mangrupikeun masalah sareng repot-protokol file IM cruddy, larangan ukuran email, firewall anu terlalu aktif, sareng sajabana. Didatangan xFiles, klik tombol Bagikeun File sareng pilih file na. Salin URL sareng bagikeun babaturan anjeun. Anu aranjeunna kedah dilakukeun nyaéta ngadatangan URL sareng xFiles ngabentuk torowongan transfer file HTTP tina mesin anjeun.
WeTransfer Mindahkeun Transfers File Énggal Gampang-transfer file
  • transfer file

WeTransfer Mindahkeun Transfers File Énggal Gampang

Upami anjeun milarian cara pikeun nransperkeun file ageung anu kadua teu repot sareng anu pikaresepeun katingali, WeTransfer mangrupikeun jasa ramah sareng file transfer gratis. Ladenan pangiriman file biasana sacara jelas henteu ramah ku pamaké. Ti awon sareng pédah pikeun nyetél antawisna pikeun waktos ngadagoan kapaksa ngaganggu captcha sareng langkung waktos ngantosan, éta sanés kasenangan janten pangirim atanapi panampi. WeT
Transferfile Transfer 150MB File Tanpa Software-transfer file
  • transfer file

Transferfile Transfer 150MB File Tanpa Software

Nransferkeun file langkung saé utusan biasana langkung sono tibatan hit, sareng email ngéléhan anjeun ka 25MB paling-upami anjeun duanana dina Gmail. Streamfile mempermudah transfer file streaming dugi ka 150MB, atanapi 300MB sareng daptar gratis. Ladenan upload file sareng-run sapertos drop.io parantos nawiskeun neundeun file sareng ngabagi dugi ka 100MB, sareng langkung seueur kalayan akun anu mayar, janten alesan utama anjeun bakal milih alat sapertos Streamfile mangrupikeun streaming kakuatanana. P
Unduh Day: HJSplit-transfer file
  • transfer file

Unduh Day: HJSplit

Program pemisahan file freeware HJSplit ngamungkinkeun anjeun ngarobih file naon waé ukuranana kana sakumpulan anu langkung alit. Teras anjeun tiasa nganggo HJSplit pikeun ngagabungkeun pamisah file anu asli kana aslina. Nganggo HJSplit gampang pisan. Anjeun milih file anu anjeun hoyong pisahkeun (sebutkeun dokumén leuwih ti 10 MB anu anjeun badé kirim sareng Gmail), maka anjeun mutuskeun ukuran sakumpulan anu anjeun hoyong pisahkeun kana, klik ngamimitian, sareng file anjeun bakal beulah . N