https://twhack.com
Slider Image

Sagala Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngobrol Iklan)

Adblock Plus mangrupikeun salah sahiji penyambungan browser anu paling kuat di luarna, sareng bari nami na mangrupikeun fitur anu paling sering dianggo, éta sanés ngan ukur ngablokir iklan. Kanyataanna, anjeun tiasa ngalakukeun sagala rupa hal anu kalebet, ngabersihkeun antarbeungeut Facebook sareng mastikeun situs wéb henteu ngalacak anjeun.

Blok iklan teu nyokong halaman sapertos kami anu nyiptakeun kontén gratis, janten éta biasana ide pikeun whitelist situs di Adblock Plus anjeun leres-leres nikmati. Éta prosés basajan anu ngan ukur peryogi sababaraha detik.

Ngabersihan Facebook Atos, Pluttered Interface

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Facebook kentel sareng hésé maca. Seueur pisan sabab tina sidebar anu henteu énggal di sisi katuhu layar, tapi kanyataan yén sampah sapertos game, iklan, rating acara TV, sareng karutulan sanésna ditambah kana feed berita anjeun ngandung harti yén Facebook henteu gampang dibaca henteu masalah naon.

Hatur nuhun, Adblock Plus ngamungkinkeun anjeun motong kerah ti Facebook kalayan tilu setélan anu saderhana. Anjeun tiasa meungpeuk gangguan tina feed berita anjeun, tina bar sisi, atanapi duanana. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta sirah didieu sareng Adblock Plus dipasang, sareng pilih pilihan anu paling hadé pikeun anjeun. Sakali anjeun ngalakukeun pilihan, klik tombol "+ Add" sareng feed Facebook anjeun bakal bersih sapertos biasa. Tangtosna, upami éta henteu cekap pikeun anjeun, anjeun tiasa salawasna ngarobih Facebook nganggo Sosial Fixer pikeun leres-leres nampi pangalaman anu anjeun pikahoyong.

Gambar leutik gambar
Kumaha Cara Ngadamel Facebook Saosna Langkung Saé sareng Hiji Extension Browser

Kalayan unggal apdét, Facebook parantos kéngingkeun langkung raput, pikasieuneun, sareng hiasan - sareng…

Pasihan YouTube Menang Minimal

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

YouTube geulis saé sareng aya seueur pilihan anu béda dina layar anu sering hésé pikeun milari naon anu dipilari. Upami anjeun sakitar tina sérbar anu écés, bagian koméntar pikasieuneun, sareng integrasi sosial, Adblock Plus tiasa ngaleungitkeun éta.

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ka halaman kustomisasi YouTube di dieu. Anjeun teras tiasa milih jinis eusi anu anjeun hoyong blokkeun dina YouTube: ngan ukur koméntar, saran, panyerahan video, atanapi sadayana. Intina janten YouTube janten pamuter pidéo anu saé, minimal, anu matak nempatkeun anjeun résiko murag kana liang kelenci tina eusi anu aya hubunganana.

Sumputkeun Tinjauan Gambar Twitter

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Twitter nembé dimimitian kaasup gambar di jero tweet otomatis. Ieu kalebet gambar sareng video ti jalma anu anjeun pikahoyong sareng pariwara. Éta saé geulis saé, tapi upami anjeun resep perenah ukur téks langsing, Adblock nambihan cara pikeun meungpeuk gambar éta.

Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nambihan sababaraha saringan khusus (klik katuhu logo ABP, pilih Pilihan> Tambihan saringan sorangan):

Blok gambar

twitter.com ##. tweet .media> .media-thumbnail.is-preview> img

Blokkeun pidio:

twitter.com # #. js-stream-tweet> .content> .expanded-content> .tweet-detail-fixer> .js-media-container [data-card2-name = "player"]

Ayeuna, gambar sareng video anu pesky bakal disumputkeun deui.

Eureun Wéb Wéb tina nyukcruk Anjeun

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Henteu aya Rahasia anu lumayan aya unggal situs wéb anu aya ogé ngalacak kagiatanana. Naha éta pikeun ngumpulkeun inpormasi pikeun iklan, kumpulkeun inpormasi demografi, atanapi naon waé, éta unsettling sabaraha inpormasi anu urang sadayana ngan ukur masihan jauh. Hatur nuhun, Adblock ngajantenkeun sakedik hésé pikeun situs-situs éta ngalacak anjeun upami anjeun nyandak waktos pikeun ngaktipkeun fitur tunggal.

Gambar leutik gambar
Nyobaan Sadayana Lacak Anu Sadérék Ngerjakeun dina Wéb: Ieu Kumaha Ngiringan Deui

Henteu aya Rahasia yén aya duit anu ageung dilakukeun pikeun ngalanggar privasi anjeun. Perusahaan…

Kakara angkat ka dieu nganggo Adblock Plus dipasang. Pencét tombol "Tambah", sareng Adblock Plus ayeuna bakal ngajagi anjeun tina pelacak.

Éta sanés ngan ukur pikeun ngeureunkeun nyukcruk sareng Adblock Plus sanaos. Tombol média sosial sapertos Facebook sareng Twitter ogé dianggo pikeun ngalacak kabiasaan browsing anjeun, tapi Adblock Plus tiasa nga-pareuman ogé. Ngan angkat ka dieu, sareng klik "Tambah" tombol kanggo nambihan saringan anu eureun nyukcruk média sosial.

Jaga Anjeun tina Perangkat Lunak, Adware, Virus, sareng Sampah Lain

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Virus, malware, adware, trojan kuda, spyware, sareng sadaya anu sampah sanésna kana panyungsi anjeun ngaliwatan sababaraha metode anu béda. Salah sahiji metodeu kasebut nyaéta ngalangkungan wéb anu kainféksi, tapi Adblock Plus tiasa leres-leres dikonfigurasi pikeun meungpeuk situs-situs éta ku anjeun teu ngahaja ditépakeun ku anu jahat.

Anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta sirah didieu sareng Adblock Plus dipasang sareng klik tombol "Add" pikeun pasang saringan anu ngajaga anjeun tina situs-situs anu disebarkeun nyebarkeun malware. Éta mangrupikeun cara anu gampang, gampang pikeun mastikeun komputer anjeun henteu katépaan ku hiji hal sareng anjeun bieu kedah ngalakukeun nanaon.

Blokkeun Eusi Anu dipikahoyong

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Anjeun oge tiasa nganggo Adblock Plus pikeun meungpeuk sakedik unsur dina internét anu anjeun henteu resep. Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta tumuju kana situs mana waé anu gaduh gambar, video, atanapi lagu anu anjeun henteu resep, klik-leres, sareng pilih, "Blok Element." Ieu sacara otomatis nyiptakeun saringan anu ngahalangan gambar tina URL éta, anu saé upami anjeun gaduh gething anu jero pisan tina logo situs wéb.

Tangtosna, anjeun tiasa langkung jauh ti éta upami anjeun hoyong. Kalayan saringan adat, anjeun tiasa ngablokir sagala jinis hal online. Ieu tiasa janten halaman tapak suku di Twitter, saran game dina Facebook, atanapi ogé popups nanyakeun anjeun mareuman Adblock.

Blokasi Sadaya Flash pikeun Ngahémat Kahirupan Batré dina Laptop Anjeun

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Adobe Flash mangrupikeun pembunuh batré, sareng upami anjeun aya dina laptop anu lumayan mangrupikeun hal anu terakhir anu anjeun pikahoyong. Matur nuhun, éta luar biasa gampang pikeun ngablokir Flash nganggo ngan ukur Adblock Plus. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta kana setélan Adblock, klik "Tambihkeun saringan anjeun nyalira" sareng nambihan ieu kana daptar anjeun:

* .swf

Kitu ogé, anjeun tiasa ngalaksanakeun léngkah éta sakedap sareng ngablokir sadayana anu badé nyedot batré anjeun pikeun pangalaman browsing anu minimal. Jang ngalaksanakeun éta, ukur nambihan:

$ obyék

Saringan di luhur bakal ngajantenkeun éta supados henteu aya eusi multimédia liwat, ti Java ka file Windows Media. Upami anjeun hoyong aktipkeun kana situs éta, klik logo ABP dina panyungsi anjeun, sareng pupus centang "Tombol pikeun situs ieu" pikeun nganonaktipkeun éta. Anjeun oge tiasa ngawatesan éta ngan ukur dina hiji halaman tunggal ku nambihan URL sateuacan kode upami anjeun resep. Salaku conto:

obyék $ forbes.com $

Ieu mastikeun yén henteu aya eusi média anu dimuat dina situs Forbes, anu hartosna pidio, musik, sareng sadaya anu sanés-sanés iklan. Ieu hébat upami anjeun ngajantenkeun panyungsi dioptimalkeun pikeun sambungan internét anu langkung laun.

Gambar leutik gambar
Kumaha (sareng Naha) Atur Panyungsi Browser Menengah Dioptimalkeun kanggo Sambungan Internét anu Slambre

Henteu janten masalah kumaha jaringan asal anjeun, sadaya urang macét nganggo Wi-Fi anu saé, teu dipercaya atanapi…

Cakca Watesan Paywalls atanapi Login Watesan

Ilustrasi kanggo tulisan anu judulna Sadaya Sadayana Anjeun tiasa Sadérék sareng Adblock Ditambah (Éta Henteu Mung Ngalangi Iklan)

Kadang-kadang, Adblock Plus tiasa dianggo kanggo milarian paywalls atanapi logins situs upami situs wéb anu badé meungpeuk kontén dina cara anu spesifik. Ieu mangrupikeun hal anu pas dumasar kana hal-hal, janten biasana anjeun kedah milarian di Google pikeun tip dina situs anu anjeun carioskeun, tapi hiji conto nyaéta Quora, anu ngajantenkeun anjeun log in kalayan akun supados ningali eusi. Anjeun tiasa sakitar pangwatesan ieu sakedik sareng saringan Adblock Plus anu nyumput unsur-unsur Quora anu dipaké pikeun nyamak eusina.

Pikeun mariksa Quora tanpa log in, anjeun ngan ukur kedah nyiptakeun saringan Adblock. Sareng kana setélan Adblock, pilih "Tambihkeun saringanana nyalira, " sareng tambahkeun kana daptar anjeun:

quora.com ##. modal_signup_background

quora.com ## DIV [id $ = "_ modal_signup_wrapper"]

quora.com ##. blurred_para

Éta kedahna supados anjeun tiasa maca Quora tanpa nyiptakeun akun. Premis dasar ieu tiasa dianggo dina situs naon waé anu meungpeuk eusi ku ngaleungitkeun gambar. Dina kasus Quora, éta tilu elemen anu didaptarkeun di luhur, tapi éta ogé tiasa nimbulkeun gambar tunggal anu nyertakeun eusi. Upami anjeun badé kéngingkeun watesan ieu, langsung-klik katuhu naon waé anu ngahalangkeun eusi dina situs anu dipikahoyong, teras pilih, "Blok Element." Dina kalolobaan kasus, anjeun bakal angkat ka tempat anu badé angkat.