https://twhack.com
Slider Image

énergi ngahemat

Ningkatkeun Jisim Terapi Omah Anjeun kanggo Réduksi Utilitas Turun-énergi ngahemat
  • énergi ngahemat

Ningkatkeun Jisim Terapi Omah Anjeun kanggo Réduksi Utilitas Turun

Blogger Frugality Mr. Money Mustache nyarankeun nambahan massa termal ka bumi anjeun pikeun ngiringan tagihan pemanasan sareng pendinginan anjeun. Kalayan pangitunganna nambihan sakitar 15, 000 lbs massa termal ngaliwatan proyék DIY normal (ngagentos karpét sareng kayu keras sareng lantai ubin, nambahan countertops konkrit) ngahemat 2, 5 jam ngajalankeun hawa sentral unggal dintenna.