https://twhack.com
Slider Image

emulasi

WebNes Muterkeun Game Nintendo anjeun dina Panyungsi Mobile-emulasi
  • emulasi

WebNes Muterkeun Game Nintendo anjeun dina Panyungsi Mobile

ios / Android: Emulasi dina smartphone biasana nyandak sakedik tipu daya anu hartosna émulator anu disumputkeun jauh di jero aplikasi atanapi alatna geus jailbroken. WebNes nyandak pendekatan anu béda sareng ngalewat toko-toko pikeun nempatkeun émulator Nintendo dina browser mobile anjeun. Hal ieu ngajantenkeun anjeun tiasa maénkeun kaulinan Nintendo dina iPhone anjeun atanapi alat Android-henteu diperyogikeun jailbreaking. We
DeSmuME niru DS Nintendo dina PC sareng Mac-emulasi
  • emulasi

DeSmuME niru DS Nintendo dina PC sareng Mac

Windows / Mac: DeSmuME mangrupikeun émulator Nintendo DS anu kabungkus pikeun maén ROM sareng software homebrew, hiji ogé nawiskeun fitur tambahan anu henteu aya dina DS tradisional. DeSmuME niru sadaya pungsionalitas DS kalebet tombol-tombol, antarmuka layar rampa, bahkan sambungan Wi-Fi. Anjeun ngan saukur tiasa muterkeun ROM sareng aplikasi homebrew, tapi salian playback, anjeun tiasa nyandak layar, nyiptakeun pilem tina midangkeun anjeun, ngeureunkeun kodeu cheat, sareng nyimpen kaayaan kaulinan anjeun. É