https://twhack.com
Slider Image

Nyiapkeun darurat

Nganggo Batré Mobil salaku Welder Darurat-Nyiapkeun darurat
  • Nyiapkeun darurat

Nganggo Batré Mobil salaku Welder Darurat

Upami anjeun kantos nyetir rupa bumi anu kasar sareng ngarobih bagian penting sapertos link sered atanapi rod dasi, anjeun tiasa nyangkut dugi ka parantos sumping. Upami anjeun teu tiasa ngagero bantosan anjeun tiasa ngiringan bagian éta sareng kabel jumper beurat-ukuran, dua batré otomotif, sareng rod tangerang.