https://twhack.com
Slider Image

éléktronika

Tujuh Papan Éléktron Fitur Anjeun Peryogikeun-éléktronika
  • éléktronika

Tujuh Papan Éléktron Fitur Anjeun Peryogikeun

Aya sababaraha jinis papan éléktronik anu béda di pasar ayeuna, tapi lumayan seueur sadayana gaduh set fitur dasar anu sami. Jieun Majalah ngagésikeun tujuh fiturna anu lumayan seueur tinkerer anu kedah familiarize diri. Paduli naha anjeun ngobrolkeun ngeunaan lembaga anu tiasa nganggo Linux sapertos Raspberry Pi atanapi hal anu langkung sederhana, sapertos Arduino, aranjeunna sadayana ngagaduhan sababaraha kamampuan. Ji
Pitunjuk The Maker pikeun Boards Memilih Dewan Elektronika Katuhu-éléktronika
  • éléktronika

Pitunjuk The Maker pikeun Boards Memilih Dewan Elektronika Katuhu

Nalika datang ka milih papan éléktronika pikeun proyék DIY Anjeun, anjeun ngagaduhan pilihan. Anjeun tiasa nganggo Raspberry Pi, CHIP, an Arduino, a BeagleBone, atanapi sanés-sanésna anu sanésna. Nyiptakeun ngahiji alat milarian anu ngabantosan anjeun milari anu diperyogikeun. Kalayan pituduh, anjeun tiasa milarian dumasar harga, kasaluyuan perangkat lunak, saran panggunaan, laju prosésor, sareng sababaraha pilihan sanés. Éta ny
Ieu Video Video Tilu-Bagian Ngabejaan Anjeun Sagala Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Multimeter-éléktronika
  • éléktronika

Ieu Video Video Tilu-Bagian Ngabejaan Anjeun Sagala Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Multimeter

Diajar Kumaha Pake Multimeter pikeun Sadaya Proyék Éléktronik DIY Anjeun Multimeter mangrupikeun bagian anu penting dina proyék éléktronika, tapi diajar kumaha carana nganggo salah henteu… Sadaya nyarios, jam siri Lorton dina pilem taun komedi 1980-an, tapi anjeun bakal terang langkung seueur ngeunaan multimeter tibatan anu anjeun panginten tiasa. Cicila
Jantenkeun Anjeun sorangan Topster Tangkal Super-Inspirasi Super Mario sareng Arduino-éléktronika
  • éléktronika

Jantenkeun Anjeun sorangan Topster Tangkal Super-Inspirasi Super Mario sareng Arduino

Milarian hiji proyek DIY anu terakhir sateuacan liburan? Adafruit gaduh pituduh pikeun ngadamel topper tangkal Super Mario 8-bit anjeun nganggo Arduino, LED, sareng sababaraha alat anu sanés. Anjeun kedah aksés ka printer 3D kanggo anu ieu (anu anjeun henteu kedah milari ku cara naon waé), tapi saluareun éta, éléktronika sareng coding cukup gampang sadaya hal anu dipertimbangkeun. Boh
Ben Heck Pitunjuk Anjeun Ngalangkungan Dewan éléktronika anu Hadé Kanggo Proyék Anjeun-éléktronika
  • éléktronika

Ben Heck Pitunjuk Anjeun Ngalangkungan Dewan éléktronika anu Hadé Kanggo Proyék Anjeun

Kumaha Tangtukeun Dewan Éléktronik Anu Tepang pikeun Proyék DIY Anjeun Sababaraha proyék DIY pangsaéna nganggo microcontrollers atanapi komputer papan tunggal anu murah pikeun ngajadikeun otomatis… Heck ngagunakeun sadaya jinis proyék anu saé salaku conto ogé ngajalankeun kaunggulan sareng kalemahan unggal pilihan. Upami an
Tangtukeun Antawisna Pi Buah Pi sareng Arduino sareng Aturan Ieu Thumb-éléktronika
  • éléktronika

Tangtukeun Antawisna Pi Buah Pi sareng Arduino sareng Aturan Ieu Thumb

Aya sababaraha kasus dimana milih antara Raspberry Pi sareng hiji Arduino gampang (sapertos nalika Linux kalebet), tapi sering-sering hésé milih pilihan antara dua. Ngadamel patarosan anu sederhana pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun. Jelas, ieu mangrupikeun topik anu kompleks sareng seueur variabel, tapi Make dugi ka aturan jempol anu gampang: Pikirkeun naon anu anjeun daék pikeun proyek. U
LittleBits Gizmos & Gadget Kit Ngawengku Proyék Elektronik Anjeun tiasa Ngalakukeun sareng Barudak anjeun-éléktronika
  • éléktronika

LittleBits Gizmos & Gadget Kit Ngawengku Proyék Elektronik Anjeun tiasa Ngalakukeun sareng Barudak anjeun

Kumaha Mimitian Anu Ngalaksanakeun DIY Anu Naon sareng LittleBits Ngahasilkeun barang nganggo éléktronika sesah, tapi upami anjeun ngan ukur ngamimitian, LittleBits mangrupikeun… Jiga kit leutikBit séjén, kit Gizmos & Gadget disarankeun pikeun umur 8 taun ka luhur, tapi waktos ieu langkung seueur pikeun padamelan anu langkung cocog pikeun murangkalih dina umur 8 taun (sareng gumantung kana murangkalih, tiasa gampang damel pikeun rada ngora hadirin ogé). Proyé
Prop up Board Dev sareng Kétét Karét pikeun Motong Turun dina Paripolah Leres-éléktronika
  • éléktronika

Prop up Board Dev sareng Kétét Karét pikeun Motong Turun dina Paripolah Leres

Gawe sareng dewan dev, naha éta Arduino, Raspberry Pi, atanapi naon waé, mangrupikeun sagala jinis senang, tapi hiji masalah nyaéta anjeun biasana damel sareng dewan anu nganék dina méja. Ngadamel pamer ku cara anu sederhana pikeun nambihan suku karét pikeun ningkatkeun pangalaman éta. Nalika dewan dev anjeun kakeunaan, bit acak tina logam tiasa lebet di dinya sareng pondok poék kaluarkeun poin, nyababkeun kalakuan anéh, atanapi ngan ukur naék kana méja anu anjeun damel. Sadaya an
Ngawangun Pembukaan Garasi Pintu Smartphone-Controlled-éléktronika
  • éléktronika

Ngawangun Pembukaan Garasi Pintu Smartphone-Controlled

Upami anjeun ngagaduhan panto garasi anu langkung kolot, sigana anjeun gaduh kebat remot anu remen ageung linggih di sakitar. Upami anjeun langkung resep kana hal anu langkung ringkes (aman), Janten nunjukeun kumaha cara ngawangun panto garasi pikeun anjeun tiasa ngontrol ku smartphone anjeun. Kalayan panto garasi pintar smartphone, anjeun bakal gampang tiasa masihan aksés kana sababaraha kendaraan sareng tetep aman bari ogé henteu ngaluarkeun artos teuing.
Ngawangun Lampu Kabinét anu dikendalikeun Anjeun sorangan-éléktronika
  • éléktronika

Ngawangun Lampu Kabinét anu dikendalikeun Anjeun sorangan

Upami anjeun gaduh tempat di bumi anjeun dimana lampu éta lumayan goréng, nempelkeun lampu LED saeutik dina dasar kabinet atanapi dina témbok mangrupakeun solusi anu saé. Upami anjeun hoyong kadali sakedik langkung, terang anggota komunitas Hackaday Thomas Snow tambah dina kadali gerak. Salju nganggo ATTiny85, senar LEDs, sareng sababaraha bagian anu langkung alit. Ka
Ngawangun Lampu Flip Mini Sederhana Dina 30 Minit-éléktronika
  • éléktronika

Ngawangun Lampu Flip Mini Sederhana Dina 30 Minit

Lampu mangrupikeun belasan belasan, tapi upami anjeun badé kéngingkeun nyalira, Ngalaksanakeun pertunjukan anu luar biasa ngawangun anu ngalebetkeun lampu anu gampang dipusingkeun dina jero jar. Anjeun ngan ukur bakal aya sababaraha komponén anu murah, jar, sababaraha kaahlian pemater, sareng kira-kira 30 menit waktos anjeun ngawangun salah sahiji. S
Kumaha Mimitian Anu Ngalaksanakeun DIY Anu Naon sareng LittleBits-éléktronika
  • éléktronika

Kumaha Mimitian Anu Ngalaksanakeun DIY Anu Naon sareng LittleBits

LittleBits leutik, open source, komponen éléktronik modular anu snap babarengan pikeun ngabentuk sirkuit anu langkung ageung. Perusahaan ieu diawalan ku Ayah Bdeir kalayan tujuan ngajantenkeun hardware DIY pikeun sadayana. Aranjeunna nuju ditagihkeun salaku cara anu gampang pikeun neuleuman perkakasan éléktronik sareng aranjeunna nganggo jangji éta. Lit
Sagala Komponén Éléktronik Umum Dipedar pikeun Pemula-éléktronika
  • éléktronika

Sagala Komponén Éléktronik Umum Dipedar pikeun Pemula

Komponén éléktronik seueur kalayan ukuran sareng fungsina. Tina sudut pandang pamula, hese dipikulut mana pikeun ngamimitian ngagali. Programmer Christopher Pitt ngadamel panduan pemula anu saé anu saé di Sedang anu ngajalankeun sadaya kabutuhan pikeun ngamimitian. Pitunjuk visual Pitt nyertakeun dioda, résistor, LED, transistor, relay, motor, sareng servos. Éta
Diajar Sadayana Anu Kedah Terang Ngeunaan Dioda sareng Video ieu-éléktronika
  • éléktronika

Diajar Sadayana Anu Kedah Terang Ngeunaan Dioda sareng Video ieu

Dioda mangrupikeun bagian anu paling penting dina naon waé proyék éléktronika, sareng upami anjeun henteu ngartos kumaha padamelan anjeun badé ngancurkeun proyék éléktronik anu anjeun damel. Nuhun, Adafruit gaduh video anu ngajelaskeun kumaha sabab tiasa dianggo. Diod ngajagaan sirkuit anjeun ku maksa arus listrik nuju arah anu khusus. Nyaho
Ngawangun Kit Prototyping Mobile Elektronik Di jero Koper-éléktronika
  • éléktronika

Ngawangun Kit Prototyping Mobile Elektronik Di jero Koper

Henteu sadayana jalma ngagaduhan rohangan rohangan pikeun ngawangun proyék-proyék DIY maranéhna, naha éta anggota forum DIY Digital Baldor mutuskeun pikeun ngawangun koperna. Koper éta handmade, tapi koper lami kedah dianggo. Kaasup dina jero mangrupikeun sakumpulan roti, régulator tegangan, voltméter, papan pangwangunan anu béda, sareng seueur deui. Di han
Proyék Abdi Arduino Asli Mimiti: Anu Kuring Diajar Ngeunaan Belajar-éléktronika
  • éléktronika

Proyék Abdi Arduino Asli Mimiti: Anu Kuring Diajar Ngeunaan Belajar

Upami anjeun énggal pikeun DIY sareng nuju kana ngawangun proyék sareng Arduino, sapertos kuring sorangan, anjeun tiasa ngaraos sakedik kéngingkeun. Anjeun panginten henteu tiasa diajar barang ieu. Kuring kawilang anyar pikeun dunya mikrokontroler, pamrograman, sareng desain ... tapi kuring lakukeun, sareng éta langkung gampang tibatan anu disangka! Ie
Best Electronics Starter Kits-éléktronika
  • éléktronika

Best Electronics Starter Kits

Nyéta hobi anyar sapertos éléktronika DIY mangrupikeun usaha anu mahal. Kadang titik pangmayaran anu pang éntuk mangrupikeun két starter anu sampurna ngagabungkeun sakumpulan barang anu anjeun peryogikeun sareng barang-barang anu ngajarkeun anjeun tentang hobi anyar anjeun. Kasaimbangan anu langkung saé sanés, sareng henteu sadayana kit anu pati sami, janten hayu urang ngawangun daptar anu pangsaéna. Urang
Diajar Kumaha Pake Multimeter pikeun Sadaya Proyék Éléktronik DIY Anjeun-éléktronika
  • éléktronika

Diajar Kumaha Pake Multimeter pikeun Sadaya Proyék Éléktronik DIY Anjeun

Multimeter mangrupakeun bagian penting tina proyék éléktronika, tapi diajar kumaha carana nganggo salah henteu saderhana. Hatur nuhun, pidéo di luhur ti Adafruit leumpang anjeun ngalangkungan sadayana anu anjeun kedah terang. Video Adafruit nungtun anjeun ngalangkungan dasar ngagunakeun multimeter, kalebet naon anu dimaksud ku angka-angka anu aya dina tampilan, kumaha milih tegangan anu leres, sareng cara ngagantikeun sekering nalika anjeun teu kedah milih tegangan salah sareng salah sahiji. Sa
Sirkuit Puteran Ngadidik Barudak Ngeunaan Elektronik-éléktronika
  • éléktronika

Sirkuit Puteran Ngadidik Barudak Ngeunaan Elektronik

Situs éléktronika Adafruit ngarilis épisode mimiti séri wéb anu énggal, Circuit Playground. Séri ieu didédikasikeun ngajarkeun murangkalih ngeunaan éléktronika sareng segmen anu pikaresepeun, santai. Seueur sapertos buku komikna, titik Circuit Playground nyaéta kéngingkeun budak anu dipikaresep ku nyieun éléktronika ku cara tetep sederhana sareng senang. Episod kahij
DIY Van de Graaff Generator nganggo wadahna Candy-éléktronika
  • éléktronika

DIY Van de Graaff Generator nganggo wadahna Candy

Generator Van de Graaff mangrupikeun pokok pendidikan pikeun élmu listrik statis. Aya seueur versi komérsial anu cukup mahal, tapi proyék éléktronika weblog eLabz terang cara ngadamel versi anggaran tina $ 2 M & Cik wadah permen bertema liburan, pipa PVC, dua motor DC-volt low-low, botol pérsét resep, sareng sababaraha bagéan éléktronika leutik anu sanés. Anjeun ti