" "
https://twhack.com
Slider Image

pendidikan

Kumaha Kumaha Meunang Kredit Koléksi Tanpa Bérés ka Kelas Kelas-pendidikan
  • pendidikan

Kumaha Kumaha Meunang Kredit Koléksi Tanpa Bérés ka Kelas Kelas

Luncat kuliah-jaman anu sasarengan sareng pangajaran anu mahal: Anjeun tiasa kéngingkeun kiridit kuliah atanapi saratna, akreditasi gelar nganggo pangalaman sareng pangaweruh anu anjeun parantos gaduh. Dibandingkeun sareng rute biasa, atikan dumasar kana kompeténsi (CBE) mangrupikeun jalur anu sering langkung gancang sareng langkung saé diploma, anu dirarancang ku akademi sareng paguron luhur sareng anu damel damel di jalma dewasa. S
Bagian Pangluhurna di Amérika Serikat-pendidikan
  • pendidikan

Bagian Pangluhurna di Amérika Serikat

Sababaraha organisasi pangkat kampus pikeun ngabantosan anjeun ngadamel kaputusan sesah sakola anu mana pikeun hadir atanapi dimana ngirim budak anjeun. Infographic ieu ti Ulasan Best College nunjukkeun paguron luhurna dumasar kana opat sumber. Salian namikeun akademi, grafis sacara ngabantosan ngécéskeun kriteria anu dianggo ku organisasi ieu pikeun pangkat kampus sareng mana pangkat anu pang gunana gumantung kana kaayaan anjeun.
Anggo bata LEGO kanggo ngajarkeun Konsep Matematika Dasar-pendidikan
  • pendidikan

Anggo bata LEGO kanggo ngajarkeun Konsep Matematika Dasar

Aya seueur cara anu beda pikeun ngajarkeun konsep matematika dasar budak anjeun, tapi upami anjeun milari hal anu langkung pikaresepeun, folks di Scholastic gaduh pituduh pikeun ngagunakeun bata LEGO ngajarkeun konsep sapertos pecahan, nomer alun-alun, sareng seueur deui. . Nalika anjeun mikirkeun hal, bata LEGO nyieun alat anu saé pikeun diajar matematika.
Sirah ka Barnes & Mulya sareng Barudak Minggu Anjeun Pikeun Bengkel Paker Gratis-pendidikan
  • pendidikan

Sirah ka Barnes & Mulya sareng Barudak Minggu Anjeun Pikeun Bengkel Paker Gratis

Kolotna, upami anjeun gaduh produsén budding dina panangan anjeun, ieu sabtu minggu saé anu hadé pikeun kunjungan ka Barnes & Noble. Migawe kolaborasi sareng Make: Majalah, B&N lokasi anu nyayogikeun Mini Maker Faire. Aya tilu bagian utama pikeun acara: paméran téknologi pangénggalna dina percetakan 3D, pemrograman, sareng daérah sanésna; proyék hands-on anu murangkalih tiasa diajar coding, art, circuitry, contruction, sareng saterasna; sareng omongan ti pamimpin gerakan Usaha. Acara d
Diajar Ngadamel 10 Aplikasi Windows Sareng Kursus Gratis Ieu Ti Microsoft-pendidikan
  • pendidikan

Diajar Ngadamel 10 Aplikasi Windows Sareng Kursus Gratis Ieu Ti Microsoft

Kalayan Windows 10, Microsoft ngenalkeun Universal Apps, anu anjeun tiasa nyerat sakali sareng ngajalankeun sadaya ti laptop ka hiji Raspberry Pi. Ayeuna, perusahaan gaduh kursus gratis pikeun diajar kumaha nyerat aranjeunna. Sumber pangembangan Windows gratis henteu énggal, tapi séri ieu fokus kana Platform Windows Windows anyar.
Pixar dina kotak Box ngajarkeun Dasar-dasar Kumaha Pixar Meunang Hal-hal Rengse-pendidikan
  • pendidikan

Pixar dina kotak Box ngajarkeun Dasar-dasar Kumaha Pixar Meunang Hal-hal Rengse

Khan Akademi sareng Pixar parantos ngaluncurkeun Pixar dina Kotak, kursus énggal kanggo ngajarkeun murangkalih praktis pikeun sagala barang anu aranjeunna diajar di sakola sareng dasar damel dina proyék kreatif. Pixar dina Kotak sanés janten kelas anu langsung sapertos kami biasana mikirkeunana. Nalika aya kelas sadayana ti modeling karakter ka animasi, Pixar dina Kotak langkung ditujukeun pikeun nunjukkeun kumaha konsep dasar sapertos matematik tiasa dianggo dina widang kreatif. S
Ngawasaan Game tina Poker nganggo Kursus MIT Gratis ieu dina Teori Poker-pendidikan
  • pendidikan

Ngawasaan Game tina Poker nganggo Kursus MIT Gratis ieu dina Teori Poker

Naha anjeun resep maén poker online kanggo senang, atanapi hoyong ngusap lantai sareng sobat anjeun dina wengi biasa poker ieu, kursus online gratis ieu ti MIT tiasa ngabantosan anjeun diajar kaulinan di jero sareng kaluar. Kursus anu diselenggara ku Massachusetts Institute of Technology's OpenCourseWare, sareng diajarkeun ku Kevin Desmond, saurang pamaén pro tingkat poker sareng lulusan MIT.
Lima Patanyaan Pananya Sateuacan Anjeun Anggeuskeun Padamelan sareng Kepala ka Grad Sakola-pendidikan
  • pendidikan

Lima Patanyaan Pananya Sateuacan Anjeun Anggeuskeun Padamelan sareng Kepala ka Grad Sakola

Naha anjeun gaduh rencana anu samar pikeun balik ka sakola dina sababaraha titik sareng nampi sababaraha pendidikan? Teu tiasa beres sareng gelar sanés, sanés? Nya, moal. Kéngingkeun gelar anu mahal sanés terang naon anu anjeun bakal kaluar tina éta mangrupikeun cara anu gancang pikeun ngabantosan hutang anu teu merta ngabantosan anjeun ngahontal tujuan. Jan
Kolej AS Pangsaéna, dumasar kana Gaji Alumni-pendidikan
  • pendidikan

Kolej AS Pangsaéna, dumasar kana Gaji Alumni

Kusabab kuliah langkung mahal, milih anu mana anu anjeun pikeun diri atanapi murangkalih anjeun anu saé pisan gedé. Hiji studi anu anyar pangkat dua- sareng opat taun kuliah ku sabaraha kuliah masing-masing naék ningkat pendapatan murid. Kumaha Simpen Pikeun Kolom Barudak anjeun Nalika Deui Seueur Nyalametkeun kanggo kuliah mangrupikeun salah sahiji prioritas finansial pangbadagna pikeun kalolobaan kulawarga-sareng ogé salah sahiji… Brookings Institution ngajelaskeun kumaha nya "nilai-ditambah" analisa hasil: Ngagambar sumber pamaréntahan sareng swasta, laporan ieu nganalisa kuliah &q
Ménta Bantuan Pitulung di Perpustakaan Lokal Anjeun-pendidikan
  • pendidikan

Ménta Bantuan Pitulung di Perpustakaan Lokal Anjeun

Upami anjeun indung sibuk, anjeun henteu salawasna ngagaduhan waktos ngabantosan budak dina PR. Tutorial mahal, tapi perpustakaan lokal anjeun tiasa gaduh sesi bantosan gratis. Perpustakaan henteu ngan ukur pikeun buku deui. Happy kuat Home nyertakeun sababaraha sumber anu ramah tina budak seueur perpustakaan anu ditawarkeun, kalebet bantosan PR
CampusBooks Bandingkeun Buku Teks Sewa vs Harga Meuli-pendidikan
  • pendidikan

CampusBooks Bandingkeun Buku Teks Sewa vs Harga Meuli

Nalika datang pikeun nyimpen artos dina buku ajar, unggal dollar diitung. CampusBooks ngabantuan ku ngabandingkeun harga panyewaan vs harga mésér pikeun nangtukeun metode anu pangsaéna pikeun nyéépkeun artos anjeun dina jangka panjang. Jasa ieu tiasa milarian ku judul, pangarang, atanapi nomer ISBN sareng bakal ngabandingkeun buku dina sababaraha puluhan toko. Kus
Tulung Barudak Sareng Sajian Kerja ku Nyuhunkeun Salin Buku Pustaka-pendidikan
  • pendidikan

Tulung Barudak Sareng Sajian Kerja ku Nyuhunkeun Salin Buku Pustaka

Upami anjeun gaduh murangkalih, aranjeunna panginten badé naroskeun padamelan di bumi. Parobihan waktos sareng naon anu urang diajarkeun di sakola moal waé anu nuju diajarkeun ayeuna. Pilari naon anu anjeun diajarkeun ku naroskeun salinan buku ajar. Pituduh Kolotna ti Kolot Biasa Gumantung kana anu anjeun naroskeun, Standar Karajaan Umum Umum (CCSS) mangrupikeun léngkah payun dina… Saliwat di The Stir, aranjeunna parantos ngagaduhan sababaraha tip pikeun dibahas nalika konperénsi indung-guru. Upam
Tanya Advisor Anjeun Kumaha Nguji Léngkah Kelas sareng Meunang Gelar Awal Anjeun Awal-pendidikan
  • pendidikan

Tanya Advisor Anjeun Kumaha Nguji Léngkah Kelas sareng Meunang Gelar Awal Anjeun Awal

Kalayan hutang pinjaman murid, kelas monoton, sareng kéngingkeun ngamimitian hirup anjeun saatos kuliah, aya seueur alesan anu anjeun badé nguji kaluar sababaraha kelas. Tanya panaséhat anjeun kumaha anjeun tiasa nguji sareng nyandak gelar anjeun langkung awal. Aya sababaraha kauntungan anu hébat pikeun tetep di paguron luhur, sapertos ngamangpaatkeun atikan pendidikan anu saé sareng bunder. Nan
KA Lite Unduh Video Akademi Khan pikeun Palajaran Offline-pendidikan
  • pendidikan

KA Lite Unduh Video Akademi Khan pikeun Palajaran Offline

Windows / Mac / Linux: Khan Academy cukup mangpaat pikeun diajar ngeunaan élmu komputer, matematika, sareng seueur sanés anu sanés. Upami anjeun langkung resep diajar tanpa disambungkeun kana sambungan internét, KA Lite ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur sareng ningali pidéo Khan Academy anu diunduh. Kha
"Tanya Smithsonian" Pidonan Jawaban Élmu Ilmiah dina Basa Plain-pendidikan
  • pendidikan

"Tanya Smithsonian" Pidonan Jawaban Élmu Ilmiah dina Basa Plain

Upami anjeun atanapi murangkalih anjeun sok terang-terangan perkawis ilmiah anu saé, éta Smithsonian ngagaduhan jawaban. Runtuyan pidio gratis dina situs wébna naroskeun sababaraha patarosan anu paling pikaresepeun. Smithsonian mendakan 60 pidéo nuju SMP sareng luhur, sareng biasana menitna panjang. Pi
Pituduh Kolotna ti Kolot Biasa-pendidikan
  • pendidikan

Pituduh Kolotna ti Kolot Biasa

Gumantung kana saha anjeun naroskeun, Standar Karajaan Dasar Umum (CCSS) mangrupikeun léngkah maju dina nyiptakeun kerangka pendidikan anu langkung jelas sareng langkung saé pikeun budak urang… atanapi pupuh lengkep. Kieu dipikabutuh naon anu sepuh kedah terang ngeunaan Inti Umum sareng kumaha urang tiasa ngabantosan murangkalih urang di lingkungan diajar anu teu biasa ieu. Na
Brain Pump Muterkeun Video Pangajaran acak pikeun Ngajarkeun Anjeun Séri anu Anyar-pendidikan
  • pendidikan

Brain Pump Muterkeun Video Pangajaran acak pikeun Ngajarkeun Anjeun Séri anu Anyar

Upami anjeun nuju ngagedekeun pikiran anjeun, Brain Pump mangrupikeun situs anu sederhana anu muterkeun video pendidikan acak hiji-hiji ogé, dina sababaraha jejer. Anjeun bakal ngamimitian ku diajar ngeunaan procrastination, teras pindah kana hal anu sapertos astronomi, atanapi sajarah, atanapi matematika, acakisasi unggal sémah.
Sumber Pangsaéna kanggo Kelas Online Gratis-pendidikan
  • pendidikan

Sumber Pangsaéna kanggo Kelas Online Gratis

Kami parantos ngalangkungan sababaraha kelas online gratis anu sanés dina séri Lifehacker U urang, tapi kelas-kelas anu ku urang sorot asalna tina sababaraha sumber di wéb anu nawiskeun ton langkung seueur ti anu urang tiasa fitur. Hayu urang ngawangun daptar situs, sakola, sareng sumber anu paling saé pikeun kelas gratis anu anjeun tiasa nyandak tina kanyamanan méja anjeun. Tip
Neangan Padamelan sareng Pasantrén Anjeun pikeun Ngurangan Tuition atanapi Balik deui ka SMP-pendidikan
  • pendidikan

Neangan Padamelan sareng Pasantrén Anjeun pikeun Ngurangan Tuition atanapi Balik deui ka SMP

Kuliah téh ukur beuki mahal unggal taun. Upami anjeun milari cara ngirangan biaya SPP (bahkan marake sababaraha kontan), meunang padamelan sareng universitas anu anjeun hoyong hadir tiasa salah sahiji cara anu paling mangpaat pikeun ngalakukeunana. Dina sababaraha kasus, mahasiswa tiasa nampi diskon ku cara padamelan part-time leutik, tapi ogé tiasa didamel kanggo kolot leuwih kolot dina posisi naon waé di hiji paguron luhur. K
Saran Kuring Héang Aya Anu Masihan Abdi Saatos Pas SMP-pendidikan
  • pendidikan

Saran Kuring Héang Aya Anu Masihan Abdi Saatos Pas SMP

Kalayan wisuda kalangkung, éta waktuna taun nalika urang sadayana condong nginget ngeunaan SMA. Kanggo seueur urang, éta hartosna mikirkeun sagala hal anu urang kalepatan saatos ngaleungitkeun éta topi kana hawa. Ieu sababaraha potongan saran kuring hoyong jalma anu lungsur ka kuring. SMP sorangan sering janten medan perang anu susah dilalui. S