https://twhack.com
Slider Image

dns

Uji Sakumaha DNS Layanan di Ubuntu Tanpa Ngagungkeun rute-dns
  • dns

Uji Sakumaha DNS Layanan di Ubuntu Tanpa Ngagungkeun rute

Kusabab Google mutuskeun pikeun ngalaksanakeun jasa DNS nyalira, urang ngali kana milarian pelayan nami domain paling gancang sareng terang upami milik anjeun gagal. Upami anjeun ka sistem Linux basis GNOME, anjeun ogé tiasa nyobian jasa DNS anu sanés upami konfigurasi router. Google Public DNS Tujuan pikeun Nyepetkeun Panyungsi Anjeun Google ayeuna ngintunkeun layanan DNS anu gratis, anu disebat Google Public DNS-ngarahkeun pikeun nyieun wéb anjeun… Panji Nushantara rinci ngeunaan tweak leutik anu anjeun tiasa dilakukeun kana setélan jaringan anjeun di Ubuntu atanapi sistem Linux anu nganggo p
Google Public DNS Tujuan pikeun Nyepetkeun Panyungsi Anjeun-dns
  • dns

Google Public DNS Tujuan pikeun Nyepetkeun Panyungsi Anjeun

Google ayeuna ngintunkeun layanan DNS anu gratis, anu disebat Google Public DNS - kéngingkeun pangalaman browsing wéb anjeun langkung gancang. Ieu kumaha carana: Pikeun anjeun anu teu biasa sareng DNS (tur éta keren upami anjeun — salami damel DNS, kalolobaan jalma henteu kedah terang naon anu lumangsung), Google nawiskeun penjelasan: Kaseueuran urang henteu wawuh sareng DNS sabab sering dikendali sacara otomatis ku Panyadia Layanan Internet (ISP) urang, tapi éta nyayogikeun fungsi penting pikeun wéb. Anjeu