https://twhack.com
Slider Image

rohangan disk

Hapus iPhone Heureut sareng iPod Cadangan pikeun Ngosongkeun Spasi Hard Hard-rohangan disk
  • rohangan disk

Hapus iPhone Heureut sareng iPod Cadangan pikeun Ngosongkeun Spasi Hard Hard

Tina file "Kuring henteu percanten yén kuring henteu ngémutan hal ieu", Disdika diskonemasi pengguna Reddit ngan ukur sabaraha rohangan iPhone, iPod, sareng iPad cadangan tiasa nyandak kana komputer anjeun. Upami anjeun nuju handap dina rohangan sareng alat perawatan karesep anjeun teu aya ngabantosan, anjeun tiasa mendakan yén iTunes ngalayangkeun sababaraha gig di sistem anjeun dina C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes ( atanapi ~/Library/iTunes dina Mac). K
Lapisan Salju Leutik Laporan Kapasitas Pandu Hard "Tepatna" (dina Dasar 10)-rohangan disk
  • rohangan disk

Lapisan Salju Leutik Laporan Kapasitas Pandu Hard "Tepatna" (dina Dasar 10)

ZDNet ngalaporkeun yén Snow Leopard parantos ngarobah cara ngitung kapasitas disk ti versi OS X saméméhna: ayeuna cocog ukuran anu diémbarkeun ku drive anu anjeun mésér. Nalika ngajalankeun Salju Leopard, Mac anjeun nunjukkeun jumlah gigabyte anu sami dina drive anjeun sakumaha muncul dina kotak pabrikan, diitung dina dasar 10, sareng henteu dina dasar 2, anu mangrupikeun Leopard, sadaya versi OS X anu sateuacana sareng sadaya anu ayeuna sareng versi awal tina Windows nganggo. Tuli
Unduh Day: GrandPerspective (Mac)-rohangan disk
  • rohangan disk

Unduh Day: GrandPerspective (Mac)

Mac OS X ngan ukur: Gratis, aplikasi open source GrandPerspective nganalisa hardisk anjeun sareng masihan perwakilan grafis dimana sadaya rohangan anjeun parantos angkat. Cukup nunjuk GrandPerspective kana diréktori anu anjeun badé diteliti sareng éta masihan anjeun gambaran gancang sadaya file dina ukuranana (nyaéta, sakumpulan pangbadagna mangrupikeun file panggedéna anjeun). Upa