" "
https://twhack.com
Slider Image

Ngembangkeun Apl Pisan: Instagram

Kumaha sering anjeun milari sorangan kapal pesiar dina aktip dina smartphone anjeun sareng tértip: Kumaha kumaha aranjeunna ngalakukeunana? Wilujeng sumping deui ka séri Besar Apps, anu diideuan ku program pamekar Intel AppUpSM. Dinten ieu kami masihan anjeun, Instagram, alat-alat poto-poto anu dina kaayaan sataun katarik 5 juta pangguna, parantos janten alat pokok pikeun mobile gambar-obsess, sareng kinda langkung populer ti Twitter.

Panginten kasuksésan Instagram tiasa disababkeun ku kanyataan yén seuseueurna urang émut naon anu leresna sapertos ngembangkeun sareng nyebarkeun poto: mésér film, ngamuat film, nyetél shot, nyandak gambar, nyandak gambar sanésna, nyandak sapuluh deui, leupaskeun off film, mugia yén sajam foto teu nyusahkeun hal, nyuhunkeun salinan, mendakan anu GF anjeun henteu nyieun ramo éta, mikeun duplikatna, parantos negeskeun yén anjeun nyandak gambar anyar kusabab anjeunna ngajantenkeun yén nyanghareupan, malikan deui.

Leres, perkongsian poto digital dasar tos sakitar dina sagala rupa jelmaan salilana, tapi nyandak tenaga kerja gabungan tina pamekar Instagram Kevin Systrom sareng Mike Krieger pikeun pamustunganana nyiptakeun aplikasi anu duanana teu lancar sareng intuitif.

Ngayuh Systrom sigana parantos ngalaksanakeun éta. Balik taun 2004, CEO ayeuna 27 taun parantos kéngingkeun tawaran ti sababaraha jelema anu namina Zucker-hal pikeun neraskeun kuliah di Stanford, teras teras angkat ka intern pikeun perusahaan anu disebut Odeo (anu tungtungna janten Twitter).

Pamustunganana, sanaos, tujuan Systrom nyaéta pikeun digawé pikeun dirina. Dina wawancara sareng Company Fast, Systrom nyarios, "Saréréa gaduh carita ngeunaan kumaha aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun damel di X, Y, atanapi Z. Nanging janten di Stanford, kuring dibéré kasempetan janten di tengah ton. inovasi, sareng pendak sareng sababaraha jalma anu paling pinter ngalakukeun barang pangpayunna di dunya. "

"Nalika kuring tungtungna ngalakukeun éta [nyalira], " anjeunna nambihan, "Éta karasaeun leres pisan."

Kedah parantos karasa leres ogé pikeun anu sanés kusabab dina 9 bulan anu Instagram parantos sakitar, 4 jalmi perusahaan parantos ningali panggunaan ngabentoskeun ka 5 juta jalma (éta sapertos 25, 000 pangguna unggal bulan aranjeunna parantos aya sareng 1, 25 juta ka Rasio pangguna / pagawe!) Kalayan 10 gambar anyar anu diunggah unggal detik.

Seri Aplikasi hébat anu diideuan ku Intel. Naha anjeun parantos ngembangkeun Acara Hebat anu salajengna? Miluan program pamekar Intel AppUpSM sareng anjeun tiasa ngiringan dana $ 25, 000 saengga anjeun tiasa ngamekarkeun sareng nyebarkeun aplikasi anjeun ka sababaraha toko aplikasi anu dikembangkeun ku Intel AppUp! Pencét didieu pikeun ngadaptarkeun na kirimkeun ayeuna.