https://twhack.com
Slider Image

Cydia

Curiosa Ngabéjaan Anjeun Nalika Waktosna Ngamutahirkeun Aplikasi Jailbreak Anjeun-Cydia
  • Cydia

Curiosa Ngabéjaan Anjeun Nalika Waktosna Ngamutahirkeun Aplikasi Jailbreak Anjeun

iOS (Jailbroken): Masarakat Cydia nyayogikeun aksés paling-paling ngan ukur jailbreak hungkul, tapi moal tiasa nyarioskeun ka anjeun naha anjeun gaduh pembaharuan énggal dugi ka muka éta sacara manual. Apl anu anyar disebut Curiosa nempatkeun apdet Cydia langsung di Pusat Béwara, janten anjeun awas sanalika update mangrupikeun availbale kanggo aplikasi jailbreak karesep anjeun. Ma