https://twhack.com
Slider Image

karajinan

Tato sementara samentara-karajinan
  • karajinan

Tato sementara samentara

Tato samentawis tiasa dilakukeun nganggo henna, eyeliner, atanapi ngan ukur nyerat dina batur kalayan spidolna, tapi upami anjeun hoyong ngalacak desain anjeun henteu tiasa ngagambar freehand di dieu téhnik anu nganggo tulisan tracing, eyeliner, rubbing alkohol, talcum bubuk, sareng semprot cairan .
Jieun Rét Karét Anjeun-karajinan
  • karajinan

Jieun Rét Karét Anjeun

Upami anjeun hoyong nambihan sentuhan pribadi kana undangan, kartu, sareng buku buku anjeun tiasa nyiptakeun prét karét khusus ku cara motong gambar kana penghapus karét. Weblog kawinan karajinan The Sweetest Occasion katutupan nyiptakeun kartu na sareng tempatna nganggo gambar biwir anu dilakukeun pikeun bikang sareng kumis pikeun lalaki. P
Anu matak Kustom Adat Ngagunakeun Coklat Gula-karajinan
  • karajinan

Anu matak Kustom Adat Ngagunakeun Coklat Gula

Upami anjeun milarian kado anu unik atanapi ngan ukur cara anu sanés pikeun ngajaga kecanduan coklat anjeun, anjeun tiasa tuang coklat kana bentuk khusus ngagunakeun acuan anu didamel tina gula coklat. Kulawarga Citrinary Rise and Shine detail anu sadayana anu anjeun kedah ciptakan nyaéta pikeun ngeusian mangkuk atanapi pan nganggo inci atanapi dua gula coklat.
Inuman Bisa Ngempelkeun Ténggalan Tinwork Soda Kalebet kana Bungkus Embossed-karajinan
  • karajinan

Inuman Bisa Ngempelkeun Ténggalan Tinwork Soda Kalebet kana Bungkus Embossed

Kothak anu dikaluarkeun parah anu digambarkeun di dieu mimiti kahirupan salaku inuman énérgi. Parios kumaha paléngséng kaléng aluminium topéng kana kotak kado sakedik pikaresepeun. Blog DIY Udang Atomic babagi sababaraha pituduh pikeun péngkolan kaléng aluminium kana sagala jinis kotak. Premis dasarna basajan: ngosokkeun cat luar jero kaleng kalayan kasar, motong bagian luhur sareng handap, sareng gulung awakna tiasa datar. Sakali
Ngadaur mulang Hiji Buku Old Ku Jurnal a-karajinan
  • karajinan

Ngadaur mulang Hiji Buku Old Ku Jurnal a

Kami ngagaduhan sababaraha hal ngeunaan buku kuno, tapi naon anu langkung saé pikeun buku kuno tinimbang ngarobah buku anyar? Blog Karajinan Craftzine nyorot jalan pangsaéna pikeun ngahurungkeun buku heubeul kana jurnal anyar anu kosong. Sanajan buku-buku lami tangtosna nilaina, sakali aya sababaraha halaman dina sababaraha nilai anu leres-leres tinggal sentimental.
Jieun Kartu Salam Dipigel Nganggo Paper Seed-karajinan
  • karajinan

Jieun Kartu Salam Dipigel Nganggo Paper Seed

Upami anjeun parantos ngaleungitkeun ideu kartu ucapan palinter, coba kartu anjeun tiasa melak kana taneuh. Blog Karajinan Jieun sareng Takes nunjukkeun kumaha ngadamel "kertas siki" sareng jantenkeun kana kartu ucapan anu tiasa diolah. Upami anjeun kantos ngadamel keretas sateuacan, prosés ieu henteu béda-béda, anjeun peryogi sababaraha keretas kertas (langkung resep dina warna anu geulis), hiji blénder sareng cai. Na
Ngadaur mulang Buku Old na janten Kartu Pos Diiluan Vintage-karajinan
  • karajinan

Ngadaur mulang Buku Old na janten Kartu Pos Diiluan Vintage

Upami anjeun milari cara anu pinter pikeun ngagunakeun deui bagian buku sateuacan ngirimkeunana pikeun didaur ulang, ngarobih tutup kana kartu pos mangrupikeun cara novel pikeun masihan aranjeunna terakhir. Luhureun di blog bumi sareng karajinan Re-Nest aranjeunna gaduh Tutorial ti Jason Thompson, panulis Puteran Sareng Buku: Art of Upcycling, Deconstructing, and Reimagining Book
Jieun Sabun Sabun DIY-karajinan
  • karajinan

Jieun Sabun Sabun DIY

Upami anjeun milari novel sareng kerajinan kado (sacara serius menit Kado Valentine’s?) - atanapi ngan ukur hoyong masihan bumi anjeun hiji butik flair-DIY sabun sabun anu dikerjakeun gampang. Upami anjeun teu acan kantos nguping sabun anu dipercanten, éta konsép anu saé rapih. Anjeun nyandak tong sabun sareng bungkus éta dina sababaraha bulu anu teu dieusian sareng di baseuh éta, ngurut-ngurut — leres-leres! Saatos
Kéngingkeun Mason Jars janten Taman Lampu-karajinan
  • karajinan

Kéngingkeun Mason Jars janten Taman Lampu

Salajengna waktos Anjeun milarian cara pikeun ngadaur deui sababaraha kendi kaca kolot, mertimbangkeun ngarobahna kana lampion lilin kebon. Holly, awéwé kerajinan anu berpusat di tukangeun blog Chez Beeper Bebe, masihan salakina tina kapal kendi mason sareng anjeunna naros ngadamel sababaraha lampion kebon.
Kubus poto DIY-karajinan
  • karajinan

Kubus poto DIY

Parentah situs DIY nunjukkeun anjeun kumaha cara nyieun kubus poto homemade anu ngajadikeun hadiah atanapi hiasan anu saé. Anjeun peryogi genep poto, papan motong, peso, alat nyetak sareng sababaraha lem atanapi pita dua kali. Hiji-hijina bagian anu trik nyaéta nyitak poto anjeun ku ngeusian ngan ukur bagian tengah kertas, sanes sadayana lebar.
Candak licik sareng majalah CRAFT-karajinan
  • karajinan

Candak licik sareng majalah CRAFT

Éta awéwé sareng génsér di bumi karesep kami pikeun hacking DIY, MAKE, parantos langsung hirup kalayan situs énggal anu bakti pikeun karajinan anu disebut, cukup ku, CRAFT. Blog CRAFT panas pisan dina setes, tapi aranjeunna parantos ngagaduhan sababaraha tulisan anu saé pikeun tukang-karajinan anu hoyong ngadamel sabuk alat anu hadé atanapi nyandak produk tina ide karajinan ka toko. Upami