" "
https://twhack.com
Slider Image

cortana

Sagala Anjeun tiasa Ménta Cortana Sadérék dina Windows 10-cortana
  • cortana

Sagala Anjeun tiasa Ménta Cortana Sadérék dina Windows 10

Cortana gampang mangrupikeun salah sahiji fitur anyar anu paling asik tina Windows 10. Anjeun sigana parantos kenal sareng asisten pribadi sapertos Google Now sareng Siri, tapi ayeuna anjeun parantos ngawangun salah kana desktop anjeun! Kieu carana kumaha inpormasi, ngatur jadwalna, sareng ngajalankeun sababaraha paréntah Google.