https://twhack.com
Slider Image

Ngawangun Laporan Cuaca, Warta Alarm Warta Alarm ku Raspberry Pi

Jam alarm tiasa basajan tur pikaboseneun. Jam alarem DIY Raspberry Pi ieu ngahudangkeun anjeun kalayan ucapan pribadi, cuaca, sareng berita paling luhur.

Henteu janten pameunteu robot, tapi persiapan jam weker khusus YouTuber skiwithpete pasti tiasa ngamimitian dinten anjeun leres. Nalika alarem pareum, anjeun nampi ucapan pribadi kanggo naon waé waktos na, sareng anjeun dipasihkeun tanggal sareng waktu khusus. Anjeun ogé nampi cuaca anu ayeuna, ramalan pikeun cuaca poé éta, harga mata uang sareng harga saham anu anjeun pilih, sareng judul berita pangbadagna pikeun langsung kéngingkeun anjeun dina gelung dinten éta. Sadaya anu anjeun leres-leres nyaéta Raspberry Pi sareng spiker. Tutorial video ngagaduhan paréntah lengkep, tapi pikeun tautan kana sadaya kode anu diperyogikeun, pariksa tautan halaman YouTube di handap.

Raspberry Pi: Pitunjuk-demi-Lengkah paréntah pikeun ngadamel Jam Alarm Speaking | YouTube ngalangkungan Adafruit