" "
https://twhack.com
Slider Image

hack otak

Jaga Kahirupan Anjeun Dipokuskeun ku Nyiptakeun Katuhu vs. Kaputusan Anu Katuhu-hack otak
  • hack otak

Jaga Kahirupan Anjeun Dipokuskeun ku Nyiptakeun Katuhu vs. Kaputusan Anu Katuhu

Seueur pilihan anu urang kedah lakukeun, boh dina kahirupan urang sareng di karir urang, teu kedah gaduh pilihan anu leres sareng salah. Nalika dua rute éta pikaresepeun, ulah kacilakaan nyobian ngudag duanana. Psikologi Dinten nunjukkeun yén kamampuan pikeun milih antara dua pilihan anu saé mangrupakeun faktor konci dina kasuksésan bisnis. ..
Nyiapkeun Diri Anjeun pikeun Napigasi Tantangan ku Pamikiran sapertos Murid Siswa-hack otak
  • hack otak

Nyiapkeun Diri Anjeun pikeun Napigasi Tantangan ku Pamikiran sapertos Murid Siswa

Sarerea nyanghareupan tantangan dina unggal dintenna sareng teu mungkin disiapkeun sadayana. Nanging, upami anjeun kuliah, atanapi bahkan nembe pindah kaluar bumi indung anjeun sakitar 18, maka anjeun mungkin terang langkung ti anu disangka ngeunaan henteu siap. Waktos nyatet sababaraha hal-hal sederhana anu sadayana urang sadayana tiasa diajar tina kumaha mahasiswa taun mimiti nungkulan tantangan
Ngawangun Kacida Anjeun Ku Ngembangkeun Méntal sapertos Pilem Stuntman-hack otak
  • hack otak

Ngawangun Kacida Anjeun Ku Ngembangkeun Méntal sapertos Pilem Stuntman

Upami anjeun kantos gugup upami anjeun badé ngaraosan kasempetan anu langkung bahaya (meureun ngamimitian usaha anjeun sorangan, naék gunung Everest, atanapi ngan ukur ideu anyar pikeun bos anjeun), émut nasihat ieu ti film stuntman, jalma anu nempatkeun résiko rutin : Latihan sacara mental dugi ka ningali kaayaan sampurna. Da
Ngagunakeun Paradoks Stockdale pikeun Ngabantosan Tumuh Pribadi-hack otak
  • hack otak

Ngagunakeun Paradoks Stockdale pikeun Ngabantosan Tumuh Pribadi

Laksamana James Stockdale diayakeun janten tawanan perang salami dalapan taun salami Perang Vietnam sareng disiksa di palih dua puluh kali ku ngarebut-Nya. Anjeunna tiasa tahan sadaya ieu tanpa kaleungitan pikiran ku ngangge dua pandangan anu siga anu kontradiksi: iman yén anjeunna bakal aya dina tungtungna moal aya masalah sareng ngadangu yén anjeunna kedah ngadamel aspék anu parah tina realitasna ayeuna. B
Yawning Ngeringkeun Otak anjeun, Ngageterkeun Anjeun-hack otak
  • hack otak

Yawning Ngeringkeun Otak anjeun, Ngageterkeun Anjeun

Yawning ilaharna dikaitkeun kana capé, tapi sakelompok peneliti ti Princeton sareng Universitas Arizona parantos mendakan éta tiasa waé hartos pikeun ngatur suhu otak. Panaliti mendakan frékuénsi yawning correlates sareng usum sareng ngaungkoe langkung pas nalika suhu di luar kirang tina suhu uteuk. Arg
Naha Urang Nampi Gagasan Kreatif-hack otak
  • hack otak

Naha Urang Nampi Gagasan Kreatif

Sarerea nganggap kréatifitas janten aset anu saé, tapi sakumaha situs berita panaliti nunjukkeun ScienceDaily, éta henteu ngeureunkeun réa urang tina nolak ideu kreatif. Naha? Pamanggihan dua eksperimen anu dilakukeun di Universitas Pennsylvania ngajelaskeun: Gagasan kreatif nyaéta ku definisi novel, sareng novelty tiasa memicu raos kateupastian anu ngajantenkeun kalolobaan jalma henteu pikaresepeun. Jal
Ngaleungitkeun kahariwang ku Pareum-Mikasieun kana kasieun dina Kertas atanapi ku Humming Tune-hack otak
  • hack otak

Ngaleungitkeun kahariwang ku Pareum-Mikasieun kana kasieun dina Kertas atanapi ku Humming Tune

Upami anjeun pédah ngalaksanakeun di payuneun jalma, nyandak ujian atanapi anjeun ngan ukur stres kaluar sacara umum, profesor psikologi Sian Beilock nunjukkeun cara anu paling saé pikeun ngerjakeun kasieunan anu mungkin keur ngaleupaskeun beban sateuacanna. Alternatipna, anjeun ngan saukur tiasa na lagu pikeun ngaganggu uteuk anjeun.
Naha Anjeun Henteu Saatos Ngenal Batur Lain (sareng Naon Anjeun Bisa Ngeunaan Ngeunaan)-hack otak
  • hack otak

Naha Anjeun Henteu Saatos Ngenal Batur Lain (sareng Naon Anjeun Bisa Ngeunaan Ngeunaan)

Éta henteu Rahasia yén urang nampilkeun versi anu beda-beda ka diri urang pikeun jalma anu béda, tapi urang ogé mikir yén urang tiasa ningali ngaliwatan sistem étingan anu sanés. Kumaha bae kami percaya ka urang urang téh teu kaélangan tapi sésana dunya tiasa dibaca sapertos buku. Salaku David McRaney, panulis anjeun You Not So Smart, nunjukkeun, dina cara kieu teu delusional, tapi urang sadaya ngalakukeun éta. Naha kuna
Pikeun Kabagjaan Leres sareng Kaséhatan méntal, Tangtangan Mitos Jukut salaku Greener dina Sisi séjén-hack otak
  • hack otak

Pikeun Kabagjaan Leres sareng Kaséhatan méntal, Tangtangan Mitos Jukut salaku Greener dina Sisi séjén

Anjeun panginten parantos nguping saratus kali anjeun kedah ngan bagja ku naon anu anjeun parantos ngadamel palingna. Psikologi Dinten nunjukkeun ieu sanés ngan ukur "ngarasa langkung hadé ngeunaan kahirupan anjeun" nasihat - éta penting pikeun kabiasaan méntal sareng émosional. Nyadar yén jukut henteu sok héjo-warni di sisi sanésna, ahli psikologi Melanie Klein nyarios, "landasan kaséhatan méntal, puas ati, kaamanan batin, sareng katentreman batin." Pe
Kumaha Panyanggupan Vagueness Bisa Ngabantosan Anjeun Ngalaksanakeun Gol Anjeun-hack otak
  • hack otak

Kumaha Panyanggupan Vagueness Bisa Ngabantosan Anjeun Ngalaksanakeun Gol Anjeun

Urang hirup dina dunya atanapi precision dimana téknologi ngahasilkeun data sayogi pikeun aspék praktis tina kahirupan anjeun. Kami ogé dibom ku pakakas pikeun ngabantosan kami ngarencanakeun sadayana nepi ka detil pangleutikna. Tapi tanpa kateupastian anjeun nyangkut dina tempat anu anjeun salawasna pikir anjeun terang jawabanna, sareng ieu tiasa janten encumbrance utama nalika anjeun nyobian ngalaksanakeun. N
Candak Istilah Ruang 20 Menit Diantara Subjékna pikeun Ingetan Ingetan Langkung Saé-hack otak
  • hack otak

Candak Istilah Ruang 20 Menit Diantara Subjékna pikeun Ingetan Ingetan Langkung Saé

Kantos kakeunaan dua inpormasi anu anyar sareng teu aya hubungan sareng engké mendakan anjeun ngan ukur tiasa nginget anu terakhir? Sapotong inpormasi kadua panginten sabotaged mémori anu munggaran, Laporan Kaséhatan Lalaki, tapi istirahat 20-menit tiasa ngalereskeun éta. Otak urang kedah peryogi waktos antara diajar tugas anyar pikeun leres-leres nyimpenna. Du
Anggo Sarkasmus Daripada Angka Anu Seueur pikeun Konflik Anu Langkung Saé, Langkung Ngabéréskeun-hack otak
  • hack otak

Anggo Sarkasmus Daripada Angka Anu Seueur pikeun Konflik Anu Langkung Saé, Langkung Ngabéréskeun

Anjeun panginten henteu bakal nyapasangkeun sarkas sareng produktivitas babarengan, tapi tétéla tiasa aya tautan. Hiji studi anu anyar nunjukkeun yén dédéngéan sindiran panginten tiasa naekeun kamampuan urang pikeun difokuskeun padamelan urang sareng ngabéréskeun masalah langkung kreatif. Jena McGregor, nulis pikeun Washington Post, nunjuk ka paniliti tina Journal of Applied Psychology anu nguji kumaha ngupingkeun rupa-rupa jinis palayanan layanan palanggan anu kapangaruhan murid sareng kamampuan maranéhna. Dina di
Ngatasi Bias Ku Ngaluarkeun Kaputusan Anjeun-hack otak
  • hack otak

Ngatasi Bias Ku Ngaluarkeun Kaputusan Anjeun

Éta gampang gampang ngadangukeun hiji hal anu anjeun henteu hoyong uninga, anu leres pisan anjeun kedah ngaungkeun sababaraha kaputusan penting anjeun pikeun babaturan anu kirang investasi sareng confidants. Dina sababaraha kasus, nyerah saeutik kendali tiasa nyalametkeun kahirupan anjeun. Urang sadaya tunduk kana bias konfirmasi, kacenderungan ngan saukur malire fakta anu ngadukung ideu anu urang henteu resep, bahkan lamun datang ka kaséhatan urang.
Tantang Panemu Anjeun pikeun ngindarkeun kasalahan anu sering-hack otak
  • hack otak

Tantang Panemu Anjeun pikeun ngindarkeun kasalahan anu sering

Paribasa "anjeun moal tiasa ngajarkeun trik anjing anyar anu lami" sabab beuki kami ngalakukeun hiji hal anu langkung énggalna diinget kenangan-henteu paduli naha urang ngalakukeun éta hadé atanapi henteu — sareng kabiasaan éta tiasa hésé robih. Untungna, anjeun tiasa janten gampil ngarobih paripolah anu teu dipikahoyong, repetitive ku cara ngawangun kabiasaan nangtang naon anu anjeun pikir. Kumaha
Kunaon Ngatasi Tangtangan sareng Batur Tiasa Tiasa Bijih anjeun Beungkeut sareng maranehna-hack otak
  • hack otak

Kunaon Ngatasi Tangtangan sareng Batur Tiasa Tiasa Bijih anjeun Beungkeut sareng maranehna

Nalika anjeun ngarasa hiji hal, anjeun panginten anjeun terang naha tapi anjeun sigana salah. Numutkeun panulis David McRaney, tina blog palinter You Are Not So Smart, urang gaduh kacenderungan misinterpret émosional anu énggal pikeun nyocogkeun narasi anu urang resep tanpa kantos ditaroskeun deui.
Atur Kritéria sateuacanna pikeun Ngalangkungan Kaputusan Anjeun-hack otak
  • hack otak

Atur Kritéria sateuacanna pikeun Ngalangkungan Kaputusan Anjeun

Nalika anjeun nyandak kaputusan gampang pisan kacau ku jumlah informasi anu seueur di ditu sareng teras nyababkeun hasil anu langkung-henteu-optimal — atanapi sahenteuna miceunan waktos kanggo kéngingkeun. Upami anjeun parantos ngatur kriteria sateuacanna, kumaha waé, éta langkung gampil tetep fokus sareng ngadamel kaputusan pangsaéna pikeun kaayaan anjeun. Joce
Upami Anjeun Henteu Kersa Dipaksa, Hesitate Anu Mimitina-hack otak
  • hack otak

Upami Anjeun Henteu Kersa Dipaksa, Hesitate Anu Mimitina

Sacara umum hal-hal anu hadé sareng urang ngadamel pilihan anu cekap ti dinten ka dinten, tapi sadayana gaduh sababaraha kaputusan anu goréng anu siga kawas anu dilakukeun ku batur. Kaputusan kuciwa ieu sering mangrupikeun réspon "perang anjeun atanapi penerbangan", anu leres-leres henteu dirarancang pikeun masarakat modéren. Ie
Naon anu kami ngarepkeun nyaéta naon anu kita cokot-hack otak
  • hack otak

Naon anu kami ngarepkeun nyaéta naon anu kita cokot

Upami anjeun badé ngarobih pangalaman, robih harepan, panaliti nyarios ka kami (deui). Naon anu anjeun pikir bakal kajadian panginten tiasa mangaruhan anjeun sacara fisik. Psikologi Dinten ieu parantos ngintunkeun opat panilitian anu ngadukung konsép Placebo Effect, ideu yén naon anu anjeun harepan bakal kajadian bakal kajadian (hiji hal anu urang bagikeun sateuacan nalungtik élmu di tukangeunana gaduh dinten anu goréng). Élm
Pracaya Gratis Bakal Méré Kakuatan Anjeun Langkung Kakuasa pikeun Laksanakeun-hack otak
  • hack otak

Pracaya Gratis Bakal Méré Kakuatan Anjeun Langkung Kakuasa pikeun Laksanakeun

Éta jenis paradoks: gaduh gratis bakal gumantung kana naha anjeun henteu yakin anjeun gaduh éta. Numutkeun kana studi anu nembe diterbitkeun dina Ilmu Psikologi , nalika anjeun nampik ayana ayana bébas, anjeun leres-leres ngahalang kamampuan uteuk anjeun pikeun ngalakukeun tindakan sacara sukarela. K
Naha Perjalanan Perjalanan Linggihna Langkung pondok?-hack otak
  • hack otak

Naha Perjalanan Perjalanan Linggihna Langkung pondok?

Anjeun terang parasaan éta: butuh salamina pikeun dugi ka tempat liburan, tapi katingalina langkung seueur waktos deui pikeun mulih deui ka bumi. Téori anu anyar nunjukkeun éta kabiasaan urang anu mangaruhan pertimbangan kami. Fenomena ieu ogé mangaruhan kumaha cara urang kaanggo proyék. Panaliti dina Journal of Consumer Psychology manggihan yén pangadilan ngeunaan sabaraha lila perjalanan bakal gumantung kana naha maranéhna mikir yén maranéhna balik ka bumi atanapi ka arah kota anu béda (jarakna sami). Pamilon