https://twhack.com
Slider Image

boot camp

Anggo SSD USB pikeun Windows Boot Camp sareng Simpen Spasi dina Mac Anjeun-boot camp
  • boot camp

Anggo SSD USB pikeun Windows Boot Camp sareng Simpen Spasi dina Mac Anjeun

Seueur Pamilik Mac ngajalankeun Windows dina partisi Boot Camp, tapi upami anjeun hoyong ngahémat sababaraha rohangan (sapertos Macbook anu aya di toko terhad) sareng Windows ngajalankeun langkung gancang, cobian USB SSD. Pandu pemintalan éksternal tradisional bakal laun teuing dianggo, Cult of Mac nyarios, tapi Pocket SSD tiasa dianggo — sareng éta pikasieuneun. Aya
Pemetaan Keyboard Windows Windows-boot camp
  • boot camp

Pemetaan Keyboard Windows Windows

Upami anjeun ngajalankeun Windows on Mac anjeun sareng Boot Camp kalayan keyboard Apple, anjeun mimiti sono konci-tombol anu pasti: sapertos Print Screen, Del, konci Windows, sareng Selapkeun. Sawatara waé kuring ngan ukur hirup tanpa aranjeunna, tapi tétéla aya kombinasi konci anu peta ka sadaya tombol Windows di Boot Camp, sapertos: Teraskeun Hapus dina Windows - Fn + Hapus Citak layar dina Windows - F14 Backspace dina Windows - Hapus Selapkeun dina Windows - Pitulung Sisan daptar anu aya di situs Apple. T