https://twhack.com
Slider Image

kembung

Nalika "Bloatware" Henteu Crap: Pasihan Pikasieun Pra-pasang Dipasang-kembung
  • kembung

Nalika "Bloatware" Henteu Crap: Pasihan Pikasieun Pra-pasang Dipasang

Naha anjeun nyarioskeun tentang PC anu sateuacanna diwangun, telepon Android, atanapi gadget anu sanés, parangkat lunak pre-install sering nampi rap anu goréng. Tapi ngan kumargi parantos dipasang teu hartosna éta kembung-unggal sakali sakali, anjeun nampi permata anu anjeun henteu ningali. Dupi abdi tiasa pasang Windows on Computer My Tanpa Tanpa Bloatware? K