https://twhack.com
Slider Image

aktip

Ngaleungitkeun Gawé otomatis sacara otomatis Hiji Sémah Upami Anjeun Sora Ngadéan-aktip
  • aktip

Ngaleungitkeun Gawé otomatis sacara otomatis Hiji Sémah Upami Anjeun Sora Ngadéan

ios: Hayu urang resep hayu pasangan anjeun atanapi batur sakamar terang upami anjeun dina mulih ti tempat damel. Ieu cukup gampang pikeun ngirim téks aranjeunna, tapi Ngalangkung Gawé tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun otomatis. Ngundeur aplikasina, ngantepkeun aksés kana lokasi anjeun, teras simpen nomer telepon panampa anjeun. A
App Dedikasi Cloud Drive Amazon sumping ka ios-aktip
  • aktip

App Dedikasi Cloud Drive Amazon sumping ka ios

ios: Amazon Cloud Cloud mangrupakeun alternatif padet pikeun Dropbox. Pangguna Android parantos ngagaduhan aksés kana aplikasi mandiri saprak telat Juni, tapi pangguna ios tiasa nganggo, hatur nuhun ogé Cloud Drive anu nembé dileupaskeun di Amazon. Rencana Sadayana Manajemén Amazon Ngajanten Panyimpanan Awan Super Murah Amazon ngaluncurkeun sababaraha rencana énggal pikeun jasa Amazon Cloud Drive na dinten ayeuna sareng kalebet… Nalika pangguna ios gaduh aksés ka Amazon Photos, anu ngunggah poto sacara otomatis ka Cloud Drive, ayeuna aya aplikasi Cloud Drive khusus pikeun sadaya folder sareng f
KptnCook Rencanana tuangeun tuangeun anjeun, Turun pikeun balanja kanggo bahan-bahan na-aktip
  • aktip

KptnCook Rencanana tuangeun tuangeun anjeun, Turun pikeun balanja kanggo bahan-bahan na

ios: Urang sadayana ngagaduhan sababaraha tuang kanggo tuang kami tetep dina saku tukang. Tapi saatos sababaraha waktos, aranjeunna tiasa lami. KptnCook masihan anjeun sababaraha resep anyar pikeun nyobian unggal dinten sareng ngabantosan anjeun ngarencanakeun aranjeunna teuing. Aplikasi didaptarkeun tilu resep anyar unggal dinten, sareng aranjeunna sadayana bénten dina sabaraha waktos waktos aranjeunna masak.
"Darurat" Ngirim Tandha Cuaca Anjeun kanggo sababaraha Kota AS-aktip
  • aktip

"Darurat" Ngirim Tandha Cuaca Anjeun kanggo sababaraha Kota AS

Android / ios: Kamungkinan, anjeun gaduh babaturan sareng kulawarga di sakumna nagara, sareng anjeun resep mastikeun aranjeunna aman. Upami anjeun hoyong tetep tab dina kaayaan cuaca di kota-kota masing-masing, aplikasi Darurat Palang Merah anyar ngamungkinkeun anjeun ngan ukur. Palang Merah nembe ngaluarkeun aplikasi Darurat gratisna, anu ngamungkinkeun anjeun milih panggeuing cuaca dumasar kana lokasi
Aplikasi Anu Bisa Dipasangin Tanpa mayar kanggo Wi-Fi In-Flight-aktip
  • aktip

Aplikasi Anu Bisa Dipasangin Tanpa mayar kanggo Wi-Fi In-Flight

Wi-Fi di-penerbangan endah pisan, tapi upami anjeun hoyong parios email gancang-gancang atanapi narjamahkeun frasa, sigana konyol mayar $ 30. Erica Ho di Map Happy mendakan yén seueur aplikasi Google, sareng sababaraha anu sanés, sering damel salami anjeun nyambung ka jaringan wi-fi dina pesawat. Erica ngécéskeun: Kaveat anu ku kuring mendakan nyaéta fungsi anu terbatas paling saé pikeun nampa béwara anjeun kedah lebet kana aplikasi téa pikeun kéngingkeun pembaruan. Aplikas
BBC News App Ayeuna Sadayana Kanggo Android-aktip
  • aktip

BBC News App Ayeuna Sadayana Kanggo Android

Ngahangkep kalayan aplikasi ios, Beeb nembé nembé ngaluncurkeun aplikasi Android pikeun ngéngingkeun warta dina sagala kategori anu kamungkinan tiasa nyobian anjeun. Anjeun tiasa méréskeun layar layar pikeun kapentingan anjeun, ogé. Pentingna Aplikasi iPad Gizmodo Toko iPad App dibuka! Ieu anu pangsaéna tina aplikasi jauh-jauh pisan anu anjeun leres-leres badé… Sakumaha paripolah pikeun aplikasi ieu, kamampuan ngabagi carita liwat email, SMS atanapi jaringan sosial ogé parantos kalebet, sareng upami telepon anjeun ngajalankeun Android 2.2 atanapi
Jumaah Android App Ngingetkeun Naon Anu Anjeun Tétang dina Telepon Anjeun Dina Sinten Dinten Anu Dipasihkeun-aktip
  • aktip

Jumaah Android App Ngingetkeun Naon Anu Anjeun Tétang dina Telepon Anjeun Dina Sinten Dinten Anu Dipasihkeun

Ngalirakeun kana kanyataan "Jumaah" bakal ngahémutan kenangan ti Rebecca Hideung, aplikasi ieu sapertos unduh peryogina pikeun nerdlinger Android. Dasarna, unggal hal anu anjeun dilakukeun dina telepon anjeun saprak anjeun mésér éta tiasa dikenang deui. Katy Perry Nutupan Rebecca Hideung dinten Jumaah Tonton panyanyi anu bener-bener kasohor nutupan lagu anu henteu resep anu disangka. AN
Aplikasi iPhone PBS Anyar PBS Ngaganti-ngira Anjeun Episod Pinuh-aktip
  • aktip

Aplikasi iPhone PBS Anyar PBS Ngaganti-ngira Anjeun Episod Pinuh

Sanajan Angry Birds bisa ningkatkeun harga diri anjeun, éta teu merta ningkatkeun pikiran anjeun. Aplikasi iPhone anyar ti PBS ngadamel puluhan épisode acara sapertos NOVA, Alam, sareng enya Antiques Roadshow sayogi di telepon anjeun. Gratis. [PBS]
App Pangenal Musik SoundHound Ayeuna Deui Sareng sareng ID Lagu anu taya-aktip
  • aktip

App Pangenal Musik SoundHound Ayeuna Deui Sareng sareng ID Lagu anu taya

Versi Android sareng ios bébas tina aplikasi SoundHound parantos diropéa, mawa ID lagu anu henteu terbatas ka smartphone. Éta kéngingkeun artos ngalangkungan iklan sareng sababaraha anu mésér lagu liwat pangecér numbu Amazon, mugia ... [SoundHound via UberGizmo] Kunaon Kuring Ngaganti App Musik iPhone iPhone Ku SoundHound Inget Midomi? Éta m
Google Nambihan iPhone sareng Milarian App Android ka Mobile Interface-aktip
  • aktip

Google Nambihan iPhone sareng Milarian App Android ka Mobile Interface

Google nembe nambihkeun "iPhone Apps" sareng kategori "Aplikasi Android" ka halaman milarian sélulér masing-masing dina alat kasebut, anu ngamungkinkeun para pengguna ngiringan maluruh sakapeung-lambat dipanggang kana App Store sareng Android Market. [AndroidPolice]
Diréktori Lifehacker App: Android-aktip
  • aktip

Diréktori Lifehacker App: Android

Lifehacker App Directory nyaéta diréktori anyar sareng ngembang tina aplikasi sareng alat pangsaena pikeun sababaraha platform. Gulung ka handap pikeun ningali saran pikeun Android dina sababaraha kategori anu béda. Média Camcorder Hargana: Panyungsi / Gratis Éta hadir sareng telepon anjeun! Manajer Podcast: DoggCatcher Hargana: $ 4.99 (