https://twhack.com
Slider Image

pintonan

Tampilkeun Seuri Seueur ku Ngomong "Pipi" Gantina "Opak-pintonan
  • pintonan

Tampilkeun Seuri Seueur ku Ngomong "Pipi" Gantina "Opak

Upami anjeun pédah ngadamel seuri, atanapi hoyong nyandak pangsaéna tina poto anu anjeun candak, tuang kana "kéju" sareng cobi "pipi". Aya seueur unsur anu kagabung nalika ekspresi ningali alami, tapi mesem mangrupikeun alat anu urang sadayana kedah sareng anu kedah nganggo langkung sering. P