https://twhack.com
Slider Image

aplikasi sapoe

YouMail Ngahasilkeun Sora Telepon Smartphone anjeun Sora Visual sareng Diakses ti mana waé-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

YouMail Ngahasilkeun Sora Telepon Smartphone anjeun Sora Visual sareng Diakses ti mana waé

Android, iPhone, Blackberry, webOS, sareng Windows Phone 7: Sateuacana YouMail anu sateuacana rapih, aplikasi gratis (sareng jasa) anu nyiptakeun suratsora anjeun sacara visual ku cara nambah gambar kontak anjeun (sareng inpormasi anu gunana) pikeun unggal pesen surat sora teraskeun anjeun ngakses pesen ti mana waé.
Kusabab Dinten Ayeuna mangrupikeun Pangatur anu Dipikin Kanggo Feature Telepon sareng Telepon Android-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Kusabab Dinten Ayeuna mangrupikeun Pangatur anu Dipikin Kanggo Feature Telepon sareng Telepon Android

Android: Pangatur anu dilakukeun dinten Dinten ieu nyaéta panata bertema GTD anu ngagampangkeun pikeun nambihan barang, proyék, sareng kategori, sederhana pikeun ngapdet sareng ngatur dosana anjeun, sareng sababaraha pandangan pikeun ngabantosan anjeun ningali tugas anjeun dina cara éta ngajantenkeun rasa paling manéh pikeun anjeun. Ku
Jadwal SMS Otomatis sareng Autoresponds kana Pesen dina Telepon Android Anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Jadwal SMS Otomatis sareng Autoresponds kana Pesen dina Telepon Android Anjeun

Android: Upami anjeun nampi seueur pesen téks atanapi sauran waktos inopportune, sapertos nalika anjeun nyetir, Otomatis SMS tiasa mangfaat kanggo anjeun. Henteu ngan ukur ngirim balesan otomatis, aplikasi gratis ogé ngajadwalkeun sareng maca pesen ka anjeun. Anjeun tiasa nyetél sajumlah propil pikeun Android ieu "tina émbaran kantor" aplikasi pikeun nyetél pesen sareng durasi profilna. Sal
Citak kana PDF Anu tiasa Ngagawe PDF tina Sakur Konten anu tiasa dicitak dina iPhone atanapi iPad anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Citak kana PDF Anu tiasa Ngagawe PDF tina Sakur Konten anu tiasa dicitak dina iPhone atanapi iPad anjeun

Ios: Nalika Apple nambihan AirPrint, éta mangrupikeun fitur anu saé tapi henteu saé ngadukung seueur panyitak sareng pasti henteu ngadukung percetakan PDF. Nalika aya workarounds, upami anjeun hoyong nyimpen eusi dina iPhone anjeun kana file PDF kalayan ngan ukur sababaraha keran, Cetak ka PDF mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna. Pr
Telepon Filter Blocks Nomer Khusus atanapi Sadaya Henteu dipikanyaho dina Telepon Android Anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Telepon Filter Blocks Nomer Khusus atanapi Sadaya Henteu dipikanyaho dina Telepon Android Anjeun

Android: Sanaos anjeun dina daptar Do Not Call, anjeun masih tiasa nelepon sering ti usaha sareng nomer atanapi babaturan atanapi kulawarga anu moal ngantep anjeun nyalira. Telepon Filter mangrupikeun aplikasi Android anu ngamungkinkeun anjeun selektif meungpeuk sauran tina nomer anu anjeun hoyong tingali, atanapi blokkeun sadaya nomer anu teu aya dina daptar kontak anjeun
Cozi Kulawarga Kulawarga Nyah Kahirupan Kulawarga anjeun dina Singkron dina Wéb sareng Android, iPhone, sareng BlackBerry-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Cozi Kulawarga Kulawarga Nyah Kahirupan Kulawarga anjeun dina Singkron dina Wéb sareng Android, iPhone, sareng BlackBerry

Wéb / iPhone / Android / BlackBerry: Éta cukup hésé ngémutan hiji jadwal anu sibuk, sumangga waé tina sababaraha anggota kulawarga. Éta tempat Cozi lebet. Aplikasi gratis nyababkeun huru hara kana kahirupan modéren sareng kalénder grup, kanggo ngalakukeun daptar, daptar balanja, sareng jurnal. Upami a
Manajer Unduh Météorik Nyaeta File Downloader Leungit / Uploader Pangabutuh iPhone Anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Manajer Unduh Météorik Nyaeta File Downloader Leungit / Uploader Pangabutuh iPhone Anjeun

ios: iPhones teu leres saé nanganan file paduli ti mana éta asalna, tapi unduh nanaon ti wéb mangrupikeun masalah. Meteoric Download Manager (MDM) ngagampangkeun nyandak file tina URL saderhana, halaman wéb, sareng rupa sumber anu sanés dina kecepatan gancang. Tambih Deui, aya seueur anu tiasa dilakukeun ku file anu sakali anjeun parantos aya. Sig
Controller DSLR Ngidinan Anjeun Ngalaksanakeun Canon DSLR Anjeun tina Android anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Controller DSLR Ngidinan Anjeun Ngalaksanakeun Canon DSLR Anjeun tina Android anjeun

Kumaha cara nyandak poto tanpa kabel sareng alat DSLR sareng ios anjeun Naha anjeun milarian sacara nirkabel unggah poto anjeun ka alat ios atanapi hoyong nganggo ... Parangkat lunak ayeuna nuju béta, tapi kenging damel didamel kirang tina menit. Anjeun ngan ukur nyokot ti Pasar Pasar Android sareng sambungkeun Canon DSLR anjeun liwat USB (anjeun peryogi kabel host USB upami alat Android anjeun henteu ngagaduhan port USB anu biasa-biasa).
Rencana B Nempatkeun Telepon Android Leungit Anjeun atanapi Nyolong, Sanaos Upami anjeun Henteu Masang sateuacanna-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Rencana B Nempatkeun Telepon Android Leungit Anjeun atanapi Nyolong, Sanaos Upami anjeun Henteu Masang sateuacanna

Android: Upami anjeun pernah leungit telepon anjeun sareng henteu ngagaduhan rencana kontingensi di tempat, anjeun tiasa jarak jauh masang Plan B dina telepon anjeun sareng mendakan éta langsung. Kami ngagaduhan sababaraha cara pikeun milari telepon anjeun anu leungit atanapi dipaling, tapi sadayana meryogikeun anjeun nyetél sistem sateuacanna.
Bubbleator Nempatkeun Twitter, Facebook, sareng Béja séjén dina Layar Utama Android anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Bubbleator Nempatkeun Twitter, Facebook, sareng Béja séjén dina Layar Utama Android anjeun

Android: Bubbleator mangrupikeun utilitas anu bakal laun ngagulung béwara sapertos sauran sono, pesen SMS énggal, sareng kiriman pang anyarna tina aliran Twitter sareng Facebook anjeun di layar lembur salaku wallpaper live. Aplikasina nganggo sepi dina latar tukang, komo dina prosés instalasi anjeun ngalangkungan ngalangkungan ka Facebook sareng Twitter sareng nyambungkeun aplikasi ku kituna tiasa narik sajauh inpormasi anu jéntré. Sak
Edisi Ngéngingkeun Berita Global, Kajadian Lokal, sareng Kahirupan anjeun janten Majalah iPad Daily anu éndah-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Edisi Ngéngingkeun Berita Global, Kajadian Lokal, sareng Kahirupan anjeun janten Majalah iPad Daily anu éndah

iPad: Edisi mangrupikeun aplikasi énggal anu naroskeun pikeun kapentingan anjeun, lokasi, sareng aksés saeutik kana akun jaringan sosial anjeun pikeun ngahijikeun majalah warta harian anu diwangun pikeun anjeun. Éta saderhana pisan pikeun nyetél, saé pisan katingali, sareng angkat tina cara pikeun masihan anjeun kontén anu dipercaya anjeun badé maca. Saato
Kalayan layar konci Nunjukkeun Pasini nu Hadé dina Layar Kunci Anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Kalayan layar konci Nunjukkeun Pasini nu Hadé dina Layar Kunci Anjeun

Android: Kalender layar kunci nempatkeun pasini sareng rapat anjeun dina layar konci, ngahémat anjeun tina muka konci telepon, muka kalénder anjeun, sareng gulung kana rapat anjeun pikeun terang dimana janji anjeun bakal datang. Kalayan layar konci ngarojong sadaya layar konci stock, sareng tiasa ningalikeun rapat anu bakal datang ti sababaraha kalénder. A
TweetCaster Tulisan ka Twitter sareng Facebook dina waktos anu sami via iPhone Anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

TweetCaster Tulisan ka Twitter sareng Facebook dina waktos anu sami via iPhone Anjeun

ios: Upami anjeun masangkeun seueur apdet status, kasempatan anjeun mendakan ngaganggu yén kedah ngirim tulisan ka sababaraha jaringan sosial. Di luhur mangrupikeun aplikasi Twitter anu saé, TweetCaster tiasa édisi apdet anjeun dina Facebook ku kituna anjeun henteu kedah ngirim tulisan dua kali. TweetCaster nawiskeun seueur fitur standar anu anjeun ngarepkeun dina aplikasi Twitter, sapertos ningali sareng ngeposkeun apdet status, sababaraha akun, daptar, sungsi sareng saterasna. É
Jumlah Panglima pikeun Android Nawarkeun Manajemén File Dwi-Pane Unik-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Jumlah Panglima pikeun Android Nawarkeun Manajemén File Dwi-Pane Unik

Android: Total Panglima mangrupikeun manajer file Windows anu paling dipikaresep pikeun urang, sareng ayeuna aya vérsi anu kuat pikeun Android ogé, anu mendakan tampilan dual-pane-hiji-jenis sareng host fitur-fitur sanés. Lima Pangatur File Alternatif Pangsaéna Pencét pikeun ningali Upami anjeun salah waé jenis pangguna kakuatan, anjeun kantos nabrak ngalawan watesan ... An
AirMusic Aliran Perpustakaan Musik iPhone Anjeun ka Xbox, PS3, sareng seueur deui-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

AirMusic Aliran Perpustakaan Musik iPhone Anjeun ka Xbox, PS3, sareng seueur deui

ios: AirPlay hebat upami anjeun gaduh Mac atanapi AppleTV, tapi upami anjeun hoyong musik iPhone anjeun dina alat anu sanés anjeun kabeungharan. AirMusic ngarengsekeun masalah éta ku ngaladénan perpustakaan iPhone anjeun dina alat anu patuh DLNA sapertos Xbox 360 sareng PS3, kitu ogé sababaraha TV sareng nyetél kotak luhur. Anj
Timer Menit pikeun Go Nempatkeun Timor Peunang dina Layar Utama iPhone Anjeun-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Timer Menit pikeun Go Nempatkeun Timor Peunang dina Layar Utama iPhone Anjeun

Hiji masalah anu matak ngaganggu kana ios nyaéta kurangna widget layar utama, maksa anjeun pikeun ngaluncurkeun aplikasi pikeun kéngingkeun émbaran basajan. Timer Minute to Go mangrupikeun aplikasi gratis anu ngarengsekeun masalah éta ku nempatkeun menit sésana dina waktu anjeun dina lencana na ikon layar bumi na. Aya
Naga Go!  pikeun iPhone Langsung Ngirimkeun Hasil Milarian Suara Anjeun Hayang-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Naga Go! pikeun iPhone Langsung Ngirimkeun Hasil Milarian Suara Anjeun Hayang

iPhone / iPod touch / iPad: Sanaos urang parantos milarian sora sareng Google sareng Bing dina telepon sélulér urang, Dragon Go !, pamutahiran kanggo sateuacana anu Disebut Naga, ngahasilkeun hasil pamilarian anu langkung relevan sakaligus. Ucapkeun nami réstoran sareng aplikasina sacara intuitif bakal ngahasilkeun hasil Yelp, ucapkeun "cuaca" tambah nami kota sareng anjeun nampi ramalan anu jero sareng saterasna. N
MyAppSharer Nyaéta Cara Anu Paling Gampang pikeun ngabagi Aplikasi Android Sareng Babaturan Ka Batur-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

MyAppSharer Nyaéta Cara Anu Paling Gampang pikeun ngabagi Aplikasi Android Sareng Babaturan Ka Batur

Android: MyAppSharer ngamungkinkeun anjeun ngirim bungkus aplikasi Android babaturan anjeun nganggo Bluetooth, email, Dropbox, sareng seueur deui kalayan ngan sababaraha kasét. Anjeun panginten tiasa nyarios réréncangan ngeunaan aplikasi énggal, tapi teu aya anu resep milarian Pasar Android pikeun mendakan barang. My
PLAY Nyaéta Apik Music Free Musicer sareng Pamuter kanggo iPhone sareng Android-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

PLAY Nyaéta Apik Music Free Musicer sareng Pamuter kanggo iPhone sareng Android

iPhone sareng Android: Héran, AOL nembé nyiptakeun pamuter musik anu saé. Henteu ngan ukur PLAY ngantepkeun anjeun ngadangukeun sadaya perpustakaan musik anjeun tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngalirkeun lagu lagu sacara haratis, ngabantosan anjeun mendakan lagu anyar anu saé. Upami anjeun ngan hoyong ngadangukeun musik anjeun nyalira, PLAY leresna mangrupikeun hal anu sami sareng aplikasi iPod anu diwangun ku sababaraha fitur anu kirang. Nao
Nonton Laut pikeun iPhone sareng Android Ngajanten Gampang Milarian sareng Pilih Seafood Seueur-aplikasi sapoe
  • aplikasi sapoe

Nonton Laut pikeun iPhone sareng Android Ngajanten Gampang Milarian sareng Pilih Seafood Seueur

iPhone / Android: Meuli cai laut sacara tanggel waleranana mangrupikeun tugas anu angel pikeun anu urang ngahatur nuhun ngagaduhan sababaraha sumber pikeun, sapertos pedoman anu diterbitkeun ku WSJ, resep-resep alternatif webapp anu sustainable, sareng bagan musim buah laut. Aplikasi mobile Monteray Bay Aquarium Watch mobile panginten tiasa dianggo