https://twhack.com
Slider Image

android

Hal Seueur Nu Anjeun Bisa Ngalakukeun Ngeunaan Sistem Kasihatan UI Tuner Android-android
  • android

Hal Seueur Nu Anjeun Bisa Ngalakukeun Ngeunaan Sistem Kasihatan UI Tuner Android

Google ngenalkeun menu disumputkeun amis dina Android Marshmallow anu disebut System UI Tuner. Bungkus sababaraha ton anu rada rapih sapertos nyumput ikon bar status atanapi nunjukkeun persentase batré anjeun. Kieu kumaha cara ngaktipkeun, sareng naon anu anjeun tiasa lakukeun ku eta. System UI Tuner kéngingkeun sakedik pilihan anu tiasa ngajantenkeun telepon anjeun langkung saé. P
Android Modul N-ify Xposed Bakal Bawa Fitur Android N ka Telepon Lawas-android
  • android

Android Modul N-ify Xposed Bakal Bawa Fitur Android N ka Telepon Lawas

Android (root, 5.0+): Hanjakalna, sawangan Android N ngan sayogi pikeun sababaraha alat. Tapi, anjeun tiasa nyobian sababaraha fitur énggal dina Android Lollipop sareng nganggo modul Xposed ieu. Android N-ify tujuanana pikeun nyandak sababaraha fitur anu langkung saé anu langkung hadé pikeun Android N ka alat anu langkung lami. A
Chrome Dev dina Android Bisa Nambahkeun Tulisan Anu Tiasa sapertos Ngahasilkeun Anyar Tab-android
  • android

Chrome Dev dina Android Bisa Nambahkeun Tulisan Anu Tiasa sapertos Ngahasilkeun Anyar Tab

Android: Kaca tab anyar di Chrome panginten henteu janten tempat anu anjeun ngarepkeun mendakan tulisan anu disarankeun, tapi percobaan Google waé. Anjeun tiasa ngaktifkeun fitur disumputkeun ieu dina versi Dev tina Chrome pikeun Android nganggo bandéra basajan. Sakumaha anu nunjukkeun, Polisi Android, versi pamekar Chrome ngagaduhan bandéra anu disumputkeun di URL di handap ieu: chrome://flags/#enable-ntp-snippets Nalika anjeun ngaktipkeun fitur ieu, Google bakal nempatkeun tulisan anu disarankeun dina kaca tab énggal anjeun, kumplit ku snippet tulisan anu anjeun tingali. Te
Kumaha Pilih Telepon Android Anjeun Séép: Edisi 2016-android
  • android

Kumaha Pilih Telepon Android Anjeun Séép: Edisi 2016

Kongrés World World, acara dagang smartphone panggedéna taun, nyaéta minggu ieu, sareng perusahaan sapertos Samsung sareng LG aya anu ningalikeun héndsét énggal anu aranjeunna badé mésér. Sadaya ieu masihan kami gambaran kumaha telepon Android bakal mekar dina taun 2016, sareng anu anjeun kedah milarian sateuacan anjeun balanja pikeun smartphone salajengna anjeun. Unggal
Anggo Modeu Doze Agrésis Greenify pikeun Ngahémat Batré Langkung Saatosna dina Android-android
  • android

Anggo Modeu Doze Agrésis Greenify pikeun Ngahémat Batré Langkung Saatosna dina Android

Android (6.0+): Modeu Doze dina Android Marshmallow mangrupikeun pagawean kaédah anu tiasa ngaliwat batré alat anjeun ku ton, iraha waé masih calik. Greenify tiasa ngambek tabunganna bahkan langkung jauh. Salaku situs pitulung How-To Geek ngajelaskeun, fitur éksprési Aggressive Doze eksperimen Greenify nyababkeun telepon anjeun kana modeu Doze anu biasa dina jangka waktu anu langkung pondok. San
1Password 6 Datang ka Android Kalayan Ngosongkeun Fingerprint, Interface Sleeker-android
  • android

1Password 6 Datang ka Android Kalayan Ngosongkeun Fingerprint, Interface Sleeker

Vérsi Android tina AgileBits '1Password kagungan pembaruan ayeuna anu nambihan dukungan pikeun muka konci sidik, ogé panglarutan muka anu lengkep. 1Password 6 pikeun Android-salah saurang manajer kecap konci anu saé-ayeuna Sigana langkung bersih, langkung gampang pikeun napigasi, sareng mangrupikeun langkung saé pikeun pangguna ku sadayana hatur nuhun kana toolbar ngambang anu tiasa diaksés tina layar naon waé dina aplikasi ieu. Dhuk
Kaulinan Google Play Anu Kasual Pangnaéna di Perceraian Tembok Google+-android
  • android

Kaulinan Google Play Anu Kasual Pangnaéna di Perceraian Tembok Google+

Émut nalika Google+ kaluar sareng awalna éta asik, tapi teras Google shoved di tempat-tempat sanés? Nya, Google mulai mundur. Léngkah salajengna nyaéta kaulinan Android, anu kudu dikasihani janten kirang terpadu sareng Google+. Sakumaha pariksa Polda Android, seueur kaulinan Android parantos nganggo jasa Google Play Games, anu terikat ka akun Google anjeun, pikeun log prestasi sareng nyimpen game dina alat. Tap
Google Ngidinan Anjeun Masang Aplikasi Langsung Ti Hasil Milarian-android
  • android

Google Ngidinan Anjeun Masang Aplikasi Langsung Ti Hasil Milarian

Android: Upami anjeun milarian nami aplikasi, Google parantos nunjukkeun anjeun langsung link ka Play Store dimana anjeun tiasa diundeur. Ayeuna, sababaraha pamaké ningali kabisa pikeun masang aplikasi tanpa kantos ninggalkeun aplikasi Google téa. Sakumaha laporan Polda Android, seueur pangguna ningali kamampuan pikeun masang aplikasi langsung tina hasil pamilarian.
Candak Cepet Batre Telepon Anjeun Kalayan Trabasan ieu-android
  • android

Candak Cepet Batre Telepon Anjeun Kalayan Trabasan ieu

Android (5.0 sareng up): Android gaduh alat anu saé anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun ningali naon anu ngagunakeun batré telepon ti saprak éta dieusian. Upami anjeun nganggo nganggo sering, potong kompas ieu ngagampangkeun jalan. Pikeun ngaksés stats batré langkung gancang, kantun tarik teduh Setélan Gancang (anu anjeun tiasa lakukeun ku ngalerét turun tina luhur layar dua kali sareng hiji ramo, atanapi sakali nganggo dua ramo). Teras
Google Play Buku Pidéo Anyar Peuting Teras Nyababkeun Bacaan Peuting Langkung Sora dina Mata-android
  • android

Google Play Buku Pidéo Anyar Peuting Teras Nyababkeun Bacaan Peuting Langkung Sora dina Mata

Android / ios: Tingali, urang kéngingkeun. Anjeun henteu masihan bacaan layar sateuacan ranjang. Upami anjeun nganggo anu maca ebook favorit urang, kumaha oge, ayeuna anjeun tiasa janten sakedik gampang dina panon nganggo modeu Cahaya. Fitur anyar ieu bakal otomatis ngajadikeun layar anjeun nganggo warna anu langkung anget dina soré énggalna. É
Google Now On Tap Bisa Bagikeun Potret Beresih, Gratis-Bébas-android
  • android

Google Now On Tap Bisa Bagikeun Potret Beresih, Gratis-Bébas

Android (6.0): Henteu aya Rahasia yén Google Now On Tap éta rada kuciwa nalika munggaran kaluar. Ayeuna éta meunang salah sahiji fitur anu gunana. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun ngabagi Potret layar. Éta malah ngaleungitkeun sadaya karier dina bar status anjeun. Biasana, pikeun nyandak layar pidéo dina Android, anjeun kedah nahan tombol kakuatan sareng tombol volume handap dina waktos anu sareng. Sana
Kerangka Xposed Ngagulung Pikeun Android Marshmallow 6.0-android
  • android

Kerangka Xposed Ngagulung Pikeun Android Marshmallow 6.0

Android (root): Kerangka Xposed Heboh, anu ngamungkinkeun anjeun gulung versi tina Android anu parantos ngaropéa, ayeuna parantos diropéa pikeun damel sareng Android Marshmallow. Pikeun nganggo versi anyar tina Xposed, anjeun kedah pasang deui ku kedip-kedip file dina pamulihan khusus sapertos TWRP, teras nganggo parantos dipasang Xposed.
Ngaksés Inpormasi Aplikasi App Tina Réncang Resep Android ku Ngahurungkeun Pilihan Pangembang-android
  • android

Ngaksés Inpormasi Aplikasi App Tina Réncang Resep Android ku Ngahurungkeun Pilihan Pangembang

Android: menu Recents, anu diwanohkeun dina Lollipop, mangrupikeun cara anu luncat pikeun ngaluncat kana aplikasi sateuacana. Upami anjeun ngaktipkeun Pilihan Pamekar, anjeun ogé tiasa ngagunakeun éta pikeun ngaluncat ka kaca inpormasi aplikasi, dimana anjeun tiasa maksa lirén atanapi uninstall aplikasi. P
Anggo Mode Makeshift Hiji-Handed pikeun Janten Telepon Giant Anjeun Gampang Dipaké-android
  • android

Anggo Mode Makeshift Hiji-Handed pikeun Janten Telepon Giant Anjeun Gampang Dipaké

Android (root): Upami anjeun gaduh telepon raksasa sareng sanes Mr. Fantastic, anjeun tiasa janten masalah ngahontal luhur layar telepon anjeun sakapeung. Workaround palinter ieu pikeun pangguna akar tiasa mendakan telepon anjeun luhur ka ramo. Pangguna Reddit Cycneus parantos ngahijikeun tutorial anu gunana anu nunjukkeun cara ngagunakeun paréntah cangkang dina Android, dipasangkeun ku sakedik Tasker, pikeun ngadamel mode panangan anu saé.
Kasalahan Pinunasan Paling Parah Aplikasi Android Anu Tepang Atang Ngaharepkeun Anjeun-android
  • android

Kasalahan Pinunasan Paling Parah Aplikasi Android Anu Tepang Atang Ngaharepkeun Anjeun

Sababaraha aktip anu anjeun pake sacara rutin langkung goréng pikeun telepon anjeun tibatan batur. AVG parantos ngalaksanakeun sababaraha analisa sareng ngaidentifikasi pelaku anu paling awon. Unsurprisingly, hal sapertos Facebook, Spotify, Netflix, sareng Amazon top chart. Analisis AVG nyawang aplikasi anu negatip mangaruhan kinerja telepon anjeun.
Aktipkeun Pitur-Dijual Fitur Jilid na Eksperénsi dina Android 6.0-android
  • android

Aktipkeun Pitur-Dijual Fitur Jilid na Eksperénsi dina Android 6.0

Android (akar): Upami anjeun mangrupikeun salah sahiji anu untung anu nampi Android Marshmallow, sareng anjeun ngagaduhan akar, anjeun tiasa nyobian perenah anu nyumput dina jandela anu nyumput dina Android. Tata perenah jandela ieu pisan ékspérimén, janten ieu peringatan anjeun. Entong ngalakukeun ieu kacuali anjeun terang naon anu anjeun lakukeun. G
Fitur Mashmallow Android Anu Pinuh Anu Henteu Google Ngumumkeun-android
  • android

Fitur Mashmallow Android Anu Pinuh Anu Henteu Google Ngumumkeun

Android Marshmallow parantos sumping. Mimiti diumumkeun di Google I / O, perusahaan parantos ngagoda sababaraha fitur anu pikaresepeun. Ieu sababaraha fitur amis anu henteu disebarkeun ku Google. Sadaya Barang Penting Google Diumumkeun dina I / O 2015 Dinten ayeuna, Google ditajong konferensi I / O kalayan tombol konci tradisional pinuh ku produk anyar… Ayeuna, Android Marshmallow ngan ukur sayogi kanggo alat Nexus tangtu.
Chart Ieu Nunjukkeun Sabaraha lami ios sareng Alat Nexus Meunangkeun Pembaruan-android
  • android

Chart Ieu Nunjukkeun Sabaraha lami ios sareng Alat Nexus Meunangkeun Pembaruan

Upami anjeun ngagaleuh telepon énggal, anjeun tiasa terang terang kumaha lami badé kéngingkeun apdet sofwer. Bagan ieu ngabantosan anjeun ngagaduhan ide naon unggal platform sapertos ku nguji ios vs sokongan Nexus salami. Bagan ieu ti Polda Android ngejarkeun sabaraha lami unggal alat ios sareng Nexus terus nampi apdet. S
Kumaha Luncat Baris sareng Ngamutahirkeun Sacara manual Alat Anjeun-android
  • android

Kumaha Luncat Baris sareng Ngamutahirkeun Sacara manual Alat Anjeun

Apdet Android nyandak salamina. Sanaos éta henteu saé dina waktos éta, tiasa janten masalah nalika kerentanan kaamanan anu énggal, anu kapendem. Naha anjeun badé ngajagi telepon anjeun, atanapi ngan ukur tiasa ngantosan pembaharuan énggal, ieu kumaha carana milarian garis sareng ngapdet telepon Nexus anjeun (sareng aya kalana alat sanés) sacara manual. Kaseu
Anggo Pola Kompléks, Hindarkeun Surat Pikeun Langkung Corak Kunci Android Langkung Aman-android
  • android

Anggo Pola Kompléks, Hindarkeun Surat Pikeun Langkung Corak Kunci Android Langkung Aman

Pola ngonci dina Android tiasa janten cara anu saderhana pikeun ngonci telepon anjeun. Tapi, sapertos PIN atanapi kecap akses, sababaraha pola tiasa langkung gampang ditebak tinimbang anu sanés. Pikeun tetep aman, nyegah nganggo bentuk anu siga hurup, sareng lengket pola anu ngagunakeun lima atanapi langkung ti salapan titik.