https://twhack.com
Slider Image

AmazonSmile Sumbangkeun Bagian Mésér Anjeun Khusus Khusus Anjeun

Amazon ngenalkeun program énggal ayeuna anu disebut AmazonSmile, anu sacara otomatis bakal nyumbang 0.5% pembelian anjeun pikeun amal anu anjeun pilih. Éta hargana anjeun (sareng organisasi amal) euweuh, sareng éta sapertos balanja di Amazon biasana, tapi anjeun tiasa ngalakukeun dunya anu saé.

Bagian anu pédah milih anu mana tina jutaan organisasi atanapi amal anu anjeun badé nyumbangkeun kana AmazonSmile Foundation. Anjeun tiasa ngarobih amal anjeun iraha waé sareng milarian atanapi nyarankeun salah nalika mimiti nyetél AmazonSmile.

Item anu layak pikeun sumbangan bakal ditandaan rupa di halaman produkna. Hanjakalna, Langgan-sareng-Simpen tumbuhan sareng pembaharuan teu kaétang.

Hiji-hijina hasil anu nyata nyaéta anjeun kedah ngamimitian balanja anjeun di smile.amazon.com (anu hartosna anjeun kedah ngomean bookmark anjeun upami anjeun hoyong ngalakukeun ieu), sareng balanja tina aplikasi Amazon, Kindle, atanapi liwat tautan afiliasi moal ngitung.

Upami teu kitu, sapertos balanja di Amazon — ngan ukur anjeun ngadukung amal karesep anjeun tanpa ngalakukeun nanaon tambahan (bahkan nyumbangkeun waktos atanapi usaha). Parios halaman AmazonSmile FAQs kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi pencét tautan di handap pikeun ngamimitian.

Gambar leutik gambar
Kumaha Kumaha Kuring Bisa Ngabédakeun pikeun Amal tanpa Ngabarkeun Artos?

Kalayan Hormat, kuring resep masihan amal, tapi kuring henteu gaduh artos seueur kasép. Lamun abdi …

AmazonSmile