https://twhack.com
Slider Image

Rencana Sadayana Manajemén Amazon Ngajanten Panyimpanan Awan Super Murah

Amazon ngaluncurkeun sababaraha rencana énggal pikeun layanan Amazon Cloud Drive ayeuna sareng duanana mangrupikeun hasil anu saé dibandingkeun jasa sanés. Upami anjeun parantos ngagaduhan kaanggotaan Perdana, anjeun tiasa kéngingkeun neundeun poto sacara gratis, atanapi upami anjeun badé ningkatkeun, anjeun tiasa nampi panyimpenan anu saé namung $ 59.99 / taun.

Rencanana anyar Amazon jauh langkung mirah ti persaingan na. 1TB dina Dropbox nganggo $ 100 / taun, dina Google Drive éta $ 120 / taun, sareng iCloud ngecas $ 240 / taun. Upami anjeun teu acan janten anggota Perdana, panyimpenan poto anu terbatas bakal ngajalankeun anjeun $ 12 / taun, anu masih langkung mirah langkung saingan. Dina dua kasus ieu, anjeun kedah ngundeur aplikasi desktop pikeun kéngingkeun unggah. Dina gaya Amazon has éta mangrupikeun sakedik, tapi énggal damel padamelan. Upami anjeun tiasa pariksa percobaan tilu bulan gratis ku nuturkeun tautan ieu di handap.

Amazon Cloud Drive | Amazon via kabel