https://twhack.com
Slider Image

Layanan "Login sareng Pay" Anyar Amazon Ngajantenkeun Langkung Gampang Pikeun Toko Online

Éta bangor pikeun ngadaptarkeun rekening sareng asupkeun inpormasi kartu kiridit anjeun di unggal situs darn anjeun di toko. Dinten, Amazon ngumumkeun hiji fitur anyar anu disebut "Login sareng Pay with Amazon" anu ngamungkinkeun anjeun ngaganggu barang anu ngaganggu sareng toko langkung gampil.

Amazon parantos ngagaduhan jasa pembayaran sakedap, yén seueur toko parantos mangpaatkeun - tapi sistem énggal ngahijikeun éta kalayan layanan login Google-atanapi Facebook anu masihan anjeun sadaya mupangat dina akun di toko éta. Éta saé seueur sapertos PayPal, tapi ... nganggo akun Amazon anjeun henteu.

Gambar leutik gambar
Ngartos OAuth: Naon Anu Ngahasilkeun Nalika Anjeun Log Asup Loka jeung Google, Twitter, atanapi Facebook

Ngalebetkeun kana situs sanés nganggo akun Google, Twitter, atanapi Facebook anjeun sanés…

Jelas, pikeun ngagunakeun éta, toko anu anjeun peryogikeun kedah ngadukung éta-sareng mugia seueur anu bakal-tapi éta hal anu diawaskeun nalika anjeun balanja dina sasih bulan. Pencét link pikeun dibaca deui.

Amazon ngaluncurkeun 'Login sareng mayar sareng Amazon' kanggo Garis Galeuhan Seam | Amazon Press Kaluaran