https://twhack.com
Slider Image

Amazon Ngungkabkeun Echo Dot sareng Amazon Tap, Dua Perangkat Lunak Anyar

Dinten ayeuna, Amazon ngumumkeun dua alat énggal-énggal anu énggal, duanana langkung mirah batan Amazon Echo anu aya: The Echo Dot $ 89 sareng Amazon Tap $ 129. Masing-masing pokus dina hiji aspék anu didamel asli Echo.

Echo Dot mangrupikeun versi miniatur tina Amazon Echo anu tos aya. Ayeuna kakuping paréntah sora anjeun ti mana waé dina rohangan anu disimpen. Béda konci sigana yén éta henteu ngagaduhan kualitas luhur anu diwangun dina panyatur anu Echo pikeun maén musik. Anjeun tiasa nyambungkeun spiker éksternal yén Alexa tiasa ngontrol, tapi fokus utama Dot nyaéta dina hardware mikropon sareng kadali sora.

Amazon Tap sigana mangrupikeun sapalih sanésna Echo anu dipotong Amazon sapalih kanggo ngadamel Dot. Nalika Tap gaduh speaker kualitas luhur kanggo maén musik, anjeun kedah pencét tombol dina alat éta pikeun ngaluarkeun paréntah sora. Anjeun teu tiasa ngan saukur nyarios ka dinya tina peuntas kamar. Ieu tiasa nyéétkeun sakedik artos ngalawan Echo upami anjeun teu kapikiran mencet tombol pikeun ngaktipkeun (atanapi bahkan upami anjeun langkung resep ngadalikeun manual, tinimbang mikropon salawasna).

Ayeuna, hiji-hijina cara pikeun mesen Echo Dot nyaéta liwat Alexa téa. Ieu hartosna anjeun kedah peryogi Echo anu aya, atanapi produk Fire TV kanggo mésér hiji (kecuali anjeun nganggo workaround ieu!) Kantun ucapkeun "Alexa, mesen Echo Dot, " pikeun nempatkeun tatanan. Amazon Tap geus sayogi pikeun pre-order dina situs wéb Amazon. Panginten Amazon mah ngawatesan suplai ayeuna pikeun tetep dina kanyataanana para pangguna anu terang kumaha carana ngagunakeun Alexa salaku eksperimen.

Gambar leutik gambar
Kumaha Pra-Echo Dot Tanpa Geuning Ngaliwatan Echo Amazon

Tadi dinten ayeuna, Amazon ngumumkeun dua alat anyar anu didamelkeun Alexa, Echo Dot sareng Amazon Tap.…


Hubungi pangarang di