https://twhack.com
Slider Image

Amazon jero taneuh masihan anjeun aksés gratis kana aplikasi Android anu mayar

Android: Appstore Amazon henteu acan kéngingkeun seueur kanggo dilakukeun sorotan ti Google Play Store, tapi aplikasi haratis dina waktos éta mangrupikeun fitur anu saé. Ayeuna, perusahaan ngaleungitkeun éta, ngagentosana ku Amazon Underground. Ieu ayeuna masihan pangguna tina ton aplikasi anu mayar sareng cocooan gratis.

Sapertos sapertos anu seueur tawaran Android Amazon, anjeun moal tiasa kéngingkeun dina Play Store. Pikeun ngundeur Amazon Underground ka alat anjeun, anjeun kedah nganjang ka amazon.com/underground dina telepon anjeun. Dina aplikasi ieu, anjeun bakal tiasa ngotéktak aplikasi bébas anu biasana bakal dibayar. Henteu ngan éta, tapi Underground malah nawiskeun seueur mésér in-app anu ditawaran aplikasi haratis, anu hartosna ngurus anu ngalegaan ngan ukur harga stiker.

Amazon Underground | Amazon via Verge The