https://twhack.com
Slider Image

Perdana Amazon Ngaronjatkeun Harga -na pikeun $ 99 sataun, Masih Goréng

Amazon Prime, jasa hebat ti Amazon anu kéngingkeun anjeun ngintunkeun dua dinten sareng aksés ka perpustakaan streaming, bakal naek tina $ 79 dugi ka $ 99 / yn dina US tanggal 17 April. Éta masih sigana patut biaya.

Perdana Perdana Amazon (Dinten Satu Kaanggotaan)

Tina amazon 9 anu dibeli ku pamiarsaGMG tiasa nampi komérsér mésér ayeuna

Laju mahasiswa Perdana ogé bakal ningkat tina $ 39 dugi ka $ 49 / yn. Lalanggan sareng pembaharuan anyar sateuacan tanggal 17, masih bakal kéngingkeun harga anu langkung handap. Saratawan urang di Gizmodo masih kéngingkeun yén Amazon téh kasepakatan anu pangalusna dina téknologi, sareng-salami anjeun resep pengiriman gancang-kami condong satuju. (Utamana upami anjeun ngabagiana ka jalma sanés, sapertos Amazon ngamungkinkeun anjeun.) Upami anjeun badé dirobihkeun dina matématika, urang atos ngarobih rundown dina masalah éta.

Gambar leutik gambar
Perdana Perdana Amazon Masih Menehi Usul Anu Terbaik di Tech

Dinten, warta nasibna turun yén Amazon pamustunganana bakal ningkatkeun biaya hiji Perdana Perdana Amazon ...

Pencét tautan di handap pikeun dibaca langkung seueur ti Amazon.

Perdana Bayi Kaanggotaan Mahasiswa Amazon sareng Parobihan Mahasiswa | Amazon via Verge The

Ti opengraph GMG tiasa nampi komisi mésér ayeuna

Poto ku Drew Stephens.