https://twhack.com
Slider Image

Video Perduaan Segera Amazon Parantos sumping ka Android di Amazon Update

Android: Parantos tungtungna parantos sumping: Pelanggan Video Segera Perdana Amazon ayeuna tiasa nonton acarana dina telepon Android sareng tablet. Sadayana dina aplikasi resmi Amazon.

Amazon parantos ngapdet aplikasi Android utami ku meunteun fitur-fitur anyar, sanesna nyaéta pangabisa masang install aplikasi ti Amazon Appstore (nyieun Appstore anu tos aya kalebihan?). Anjeun tiasa ogé milarian sadayana perpustakaan video Perdana tina aplikasi Amazon sareng, upami anjeun jaga nonton acara, anjeun bakal disarankeun pikeun masang Perdana Instan Video, ogé ngalangkungan aplikasi Amazon utama.

Ieu mangrupikeun konsolidasi anu kedah diperyogikeun, kumargi éta parantos konyol yén Amazon henteu ngaluarkeun Video Segara pikeun pangguna Android. Cara pikeun masang éta nyaéta sakedik bunder (sanaos langkung ti sakedik toko aplikasi kadua), tapi anu paduli? Urang tungtungna tiasa ningali pilem kami dina tablet ayeuna.

Video saharita Perdana | Amazon nganggo Polisi Android

Video Perdana Amazon

Ti amazon GMG tiasa nampi komisi mésér ayeuna