https://twhack.com
Slider Image

Amazon Ayeuna Nawaran Pengiriman Gratis Sama Dina kanggo Anggota Perdana Amazon

Amazon Prime, parantos jasa anu berharga, janten langkung saé. Anggota Perdana tiasa mesen hiji-hiji dinten subuh dina saminggu sareng ngagaduhan dina dinten anu sami-sahanteuna upami anjeun cicing di salah sahiji kota anu ayeuna sayogi.

Gambar leutik gambar
Perdana Amazon Ngaronjatkeun Harga -na pikeun $ 99 sataun, Masih Goréng

Amazon Perdana, jasa anu saé ti Amazon anu kéngingkeun anjeun ngirimkeun pengiriman gratis dua dinten sareng aksés ka…

Ieu diuruskeun: Taros sateuacan beurang sareng anjeun bakal kéngingkeun bungkusan ku tabuh 9 sonten. Atanapi mesen saatos siang sareng kéngingkeun dinten pengiriman barang gratis. Pesenan kedah sahenteuna $ 35 (atanapi anjeun badé mayar $ 5.99 pikeun kiriman) sareng barang anu kedah janten diantara 1 juta barang anu cocog kanggo pengiriman dinten anu sami. Aya daptar téori sareng saringan anu énggal pikeun item-item anu cocog.

Ieu mangrupikeun 14 pasar anu Amazon nambihan fitur gratis ieu ka:

Ilustrasi kanggo tulisan judul Amazon Ayeuna Nawarkeun Pengiriman Kirim Sama Sarua Pikeun Anggota Perdana Amazon

Parios Code Zip anjeun di dieu.

Muga-muga ieu bakal gulung ka seueur daérah sanés pikeun urang anu teu sabar ngantosan kabel HDMI, batré, saringan cai, wipes orok, deodoran, sareng barang-barang anu peryogi ayeuna.

Mesen sareng Pangiriman FREE Same-Day Delivery | Amazon via CNET