https://twhack.com
Slider Image

Amazon Nambahkeun Alexa ka Seuneu TV Seuneu sareng TV Stick Seuneu

Alexa, anu teras-teras ngupingkeun asisten home pinter anu cicing di Amazon Echo, dugi ka Fire TV aslina sareng Fire TV Stick dina bentuk update software.

Sakali dipasang, Alexa tiasa ngagali pilem pikeun nonton pikeun anjeun, sareng ngartos paréntah sora anu langkung rumit tibatan Fire TV parantos paham. Amazon nyarios dina email ka kami yén pembaruan bakal mendakan fitur-fitur anyar ieu pikeun TV Fire Anjeun:

  • Dukungankeun Alexa pikeun generasi TV Fire munggaran sareng Alat TV Fire Fire.
  • Perbaikan ka jasa langganan Amazon Video tambihan langganan, kalebet cara anu gampang pikeun ngadaptarkeun, ngajala sareng ngakses langganan tambihan tambahan Video Amazon anjeun.
  • Dukungan headphone Bluetooth pikeun alat TV Fire Fire (saméméhna ukur dina alat TV Fire), ngamungkinkeun ngadangukeun pribadi nalika ningali pilem karesep TV, sareng acara kaulinan.

Éta sakedik kakurangan kamampuan Alexa di Amazon Echo, janten henteu ngarepkeun heula Seuneu TV Seuneu atanapi TV TV Fire na tiasa ngahurungkeun lampu Wi-Fi anjeun, atanapi ngadalikeun suhu dina thermostat pinter anjeun.

Nanging, upami anjeun ngagaduhan TV Fireer anu langkung énggal - salah sahiji anu dirilis dina bulan Séptémber, Amazon nyarios, anjeun parantos tiasa dianggo pikeun fitur kasebut sareng seueur deui, kalebet milarian lokal, lalulintas sareng laporan cuaca, sareng seueur deui.

Amazon nyatakeun yén pembaruan ngagulung "dimimitian dinten ayeuna sareng dina sababaraha minggu ka hareup, " tapi éta bakal lungsur di luar angkasa pikeun alat anjeun. Upami anjeun hoyong, Amazon gaduh pituduh pikeun mariksa apdet kana alat anjeun di dieu.

via Verge