https://twhack.com
Slider Image

Amazon Ngembangkeun Pangiriman Perdana Same-Day Gratis ka 11 Kota langkung

Nalika Amazon Perdana langkung mahal tibatan jaman baheula, Amazon sahenteuna ngajadikeun anjeun patut bari. Ayeuna, anggota Perdana di 11 langkung kota tiasa ngintun kiriman dinten anu sami dina barang-barangna anu nganggo pesenan $ 35 atanapi langkung.

Gambar leutik gambar
Perdana Amazon Ngaronjatkeun Harga -na pikeun $ 99 sataun, Masih Goréng

Amazon Perdana, jasa anu saé ti Amazon anu kéngingkeun anjeun ngirimkeun pengiriman gratis dua dinten sareng aksés ka…

Numutkeun ka Amazon, pangiriman dinten anu sami aya pikeun pangguna Perdana ngeunaan barang-barang tertentu di Charlotte, Cincinnati, Fresno, Louisville, Milwaukee, Nashville, Raleigh, Richmond, Sacramento, Stockton, sareng Tucson. Éta ogé ngembangkeun pangiriman di Central New Jersey, Dallas-Fort Worth, Los Angeles, sareng San Diego. Peta di luhur nunjukkeun sadaya daérah metro dimana anjeun tiasa ngintun dinten anu sami.

Pilihan pangiriman ieu ngan ukur dilarapkeun kana pesenan langkung ti $ 35. Alami, sababaraha barang moal cocog pikeun pengiriman dinten anu sami, janten jaga logo Same-Day nalika anjeun balanja. Upami anjeun teu yakin upami anjeun aya dina salah sahiji daérah metro ieu, anjeun tiasa ngetik kode pos anjeun di dieu pikeun milarian.

Perdana Kiriman FREE dinten-dintenna Ngaluarkeun ka 11 Wewengkon Metro Anyar | Amazon ngalangkungan Windows Central