https://twhack.com
Slider Image

Kancing Dash Amazon Ayeuna Sadia Kanggo Sadaya Anggota Perdana

Tombol Amazon Dash ngamungkinkeun anjeun netepkeun pesenan pikeun produk anu tunggal. Kelet tombol mana waé anu anjeun pikahoyong sareng, nalika anjeun rendah, pencét kancing, sareng pesenan otomatis dikirim ka anjeun.

Nalika Amazon munggaran ngumumkeun Tombol Dash dina tanggal 31 Maret, seueur anu nganggap éta guyon April Fool. Éta tétéla henteu janten masalahna, sakumaha sababaraha jalma anu untung tiasa nyobian aranjeunna dina masa sidang. Ayeuna, sababaraha pilihan Kancing Dash sayogi ka sadaya para palanggan Amazon Prime pikeun $ 4, 99 masing-masing sareng anjeun tiasa milih ti merek sapertos Bungah, Gatorade, Clorox, Maxwell House, Tide, Gillette, sareng Bounty. Unggal tombol dihijikeun ka hiji merk sareng anjeun bakal nganggo smartphone pikeun nyambungkeun kancing ka produk anu khusus dina jero mérek éta. Amazon nyatakeun aranjeunna dina suplai kawates ayeuna, janten upami anjeun parantos kéngingkeun hiji, ayeuna waé parantos mesen.

Sakumaha anu ku urang parantos nyarios heula, aya anu ngarobih kana genah ieu, nyaéta yén pesenan hiji tombol sekali gus ngabandingkeun harga sateuacan anjeun balanja. Sareng leres. Anjeun tiasa langkung saé balanja sakitar atanapi sahenteuna ngagunakeun maturan Amazon Prime Pantry. Tapi upami kaseueuranna sia, sareng anjeun parantos setia kana mérek, tombol Dash éta cukup gunana. Abdi pada nawiskeun percobaan awal sareng nganggo salah pikeun mesen cuci cuci. Kanggo sababaraha alesan, barang éta henteu pernah ngajantenkeun ka daptar balanja abdi kusabab kuring ngan ukur mikir ngeunaan éta kecuali kuring di kamar cuci. Éta super gampang ngan pencét tombol nalika kuring ningali kuring ngajalankeun low.

Eh hey, upami anjeun gaduh sakedik DIY di anjeun, éta ogé disebatkeun yén anjeun tiasa ngawangun Dash anjeun sorangan tina Raspberry Pi sareng kéngingkeun langkung seueur kontrol anu anjeun mesen sareng sabaraha anu anjeun mayar.

Tombol Dash Amazon Anu Tungtungna Sayogi Pikeun Sarerea | Konsumen