" "
https://twhack.com
Slider Image

pamuter méja

Pamuter Cloud Cloud Amazon Nambihan "Scan and match" pikeun ngahemat waktos sareng unggah Musik anjeun-pamuter méja
  • pamuter méja

Pamuter Cloud Cloud Amazon Nambihan "Scan and match" pikeun ngahemat waktos sareng unggah Musik anjeun

Ngan sapertos anjeun gaduh iTunes iTunes, Amazon Cloud Player ayeuna tiasa nyeken perpustakaan musik anjeun sareng otomatis nambihan salinan lagu anu kualitas luhur ka perpustakaan digital. Ieu detil: Amazon nyai perpustakaan iTunes sareng Windows Media Player sareng cocog lagu dina komputerna ka 20 juta katalog lagu Amazon