https://twhack.com
Slider Image

Pamuter Cloud Cloud Amazon Nambihan "Scan and match" pikeun ngahemat waktos sareng unggah Musik anjeun

Ngan sapertos anjeun gaduh iTunes iTunes, Amazon Cloud Player ayeuna tiasa nyeken perpustakaan musik anjeun sareng otomatis nambihan salinan lagu anu kualitas luhur ka perpustakaan digital. Ieu detil:

Amazon nyai perpustakaan iTunes sareng Windows Media Player sareng cocog lagu dina komputerna ka 20 juta katalog lagu Amazon. Sadaya lagu anu cocog sareng - musik anu dibésér tina iTunes atanapi dikintun tina CD - langsung disayogikeun dina Cloud Player sareng ditingkatkeun haratis kanggo kualitas 256 audio Kbps. Musik anu parantos diunggah ka Cloud Player ogé bakal ditingkatkeun.

Ieu mangrupikeun pamutahiran anu saé pikeun peminat jasa, sareng pamustunganana masihan Cloud Player sakedik langkung tina anu ngalawan panyebaran sareng jasa Google Music sareng iTunes Cocog.

Pamutahiran Awan Amazon anu diropéa Kalayan Tekan Anyar sareng Téknologi Pertandingan, Perangkat Lunak Kualitas Audio Gratis, sareng Seueur | Kamar Pencét Amazon