https://twhack.com
Slider Image

salawasna panduan tanggal

Pituduh Panganggo Ku Anu Ngahasilkeun waktos ka Firefox-salawasna panduan tanggal
  • salawasna panduan tanggal

Pituduh Panganggo Ku Anu Ngahasilkeun waktos ka Firefox

Ayeuna Firefox dina siklus dileupaskeun gancang, urang nuju janten versi anyar Firefox unggal tilu bulan-unggal waktos, janten langkung trik kaluar ti kantos ku pilihan kustomisasi, potong kompas sareng fitur anu gampang disumputkeun dina ménu. Dinten ieu, urang nutupan ieu sadayana - tina potong kompas panjang ti fitur disumputkeun tina versi Firefox panganyarna.
Kumaha Ngadamel DVD Pamasangan Windows Adat atanapi Pasang USB-salawasna panduan tanggal
  • salawasna panduan tanggal

Kumaha Ngadamel DVD Pamasangan Windows Adat atanapi Pasang USB

Nalika anjeun kedah pasang deui Windows, anjeun teu kedah nyéépkeun sadinten sadinten masang sababaraha pamutahiran, pembalap, sareng perangkat lunak anu perlu disarengan. Kieu carana ngadamel disk instalasi Windows (atanapi iteuk USB) anu énggal-énggal, ngaropéa, dipasang otomatis, sareng kirang nyéépkeun waktos anu asli. Kami