https://twhack.com
Slider Image

alfa

Nguji Output Pamuter VLC Media sareng (Atos) Gancangan Hardware-alfa
  • alfa

Nguji Output Pamuter VLC Media sareng (Atos) Gancangan Hardware

Windows / Linux: VLC nampi seueur pujian sakitar di dieu, tapi éta keuneung Achilles 'parantos lami teu kakurangan maén gancangan hardware, anu hartos kontén HD tersedak. Nilik anu kasar 1.1 nawiskeun pidéo ngagancangkeun GPU dina Windows sareng Linux kanggo uji panasaran. Upami anjeun ngajalankeun pusat média, atanapi ngan ukur peryogi VLC perhatosan sareng ati-ati kana kartu vidéo anu saé nalika nyobian maén 720p atanapi kontén 1080p, anjeun sigana bakal séhat leungit dina ngajalankeun sékrési 1.1 sateuacan