https://twhack.com
Slider Image

alkohol

Nalika Alkohol sareng Kokolot Bahan-bahanna kadaluarsa-alkohol
  • alkohol

Nalika Alkohol sareng Kokolot Bahan-bahanna kadaluarsa

Alkohol henteu salawasna langkung hadé kalayan umur. Grafik ieu ti eReplacementParts nawiskeun sababaraha aturan jempol kanggo nalika anjeun kedah ngaleupaskeun roh sareng barang-barang sanés dina karanjang bar anjeun. Upami botolna henteu dibuka sareng disegel ogé, sumanget dasar bakal tetep salamina. N
Pidio ieu Nerangkeun Jenis Jenis Biru sareng Koktail Anu Bisa Ngala Diet Anjeun-alkohol
  • alkohol

Pidio ieu Nerangkeun Jenis Jenis Biru sareng Koktail Anu Bisa Ngala Diet Anjeun

Anjeun meureun terang yén nginum alkohol nambihan kalori pikeun diet anjeun, tapi sababaraha inuman anu kurang ajar dibanding tinimbang batur. Pidéo ieu ngajelaskeun minuman anu masihan anjeun alkohol anu saé rasio kalori, sareng anu inuman anjeun kedahna selalu nyegah upami anjeun ningali asupan kalori anjeun. N
Diajar Naon Anu Sakitu ngabingungkeun Sarat Labél Wiski Label Maksudna Ku Pitunjuk ieu-alkohol
  • alkohol

Diajar Naon Anu Sakitu ngabingungkeun Sarat Labél Wiski Label Maksudna Ku Pitunjuk ieu

Wiski tiasa janten sakedik pikasieuneun, khususna lamun anjeun henteu terang istilah sapertos "tong-tunggal" sareng "dicampur." Atanapi naon bédana antara "wiski" sareng "wiski". Glosari basajan ieu tiasa ngabantosan anjeun kaluar. Upami anjeun kantos leumpang ka handap arak éncér dina toko grosér lokal anjeun sareng paningal botol wiski di bewilderment, Emily Bell di VinePair aya di dieu pikeun ngabantosan. Bé
Nangtoskeun sabaraha Booze Anjeun Peryogikeun Pikeun Partéi Anjeun sareng Formula saderhana Ieu-alkohol
  • alkohol

Nangtoskeun sabaraha Booze Anjeun Peryogikeun Pikeun Partéi Anjeun sareng Formula saderhana Ieu

Pesta anu parantos direncanakeun gaduh inuman anu cukup pikeun jaga sadayana buzzin ', tapi henteu langkung sahingga anjeun sésana kalayan nginum ku diri anjeun. Upami anjeun nyayogikeun karacunan, rumus ieu tiasa ngabantosan anjeun ngukur sabaraha kabutuhan. Kumaha Menang Pesta Anu Heboh dina Anggaran Anjeun teu kedah ngosongkeun dompét anjeun atanapi nyetél akun tabungan khusus pikeun ngajak anjeun… Nalika anjeun nyobian nampi pesta dina anggaran, unggal inuman anu teu dicari leres-leres tiasa nyeureud. Éta
Kunaon Aya Seueur Kacamata Biru (sareng Mana Anu Kaca)-alkohol
  • alkohol

Kunaon Aya Seueur Kacamata Biru (sareng Mana Anu Kaca)

Kumaha Masihan Bébél Anjeun Kaca Anu leres sareng Tuang anu leres Hoyong mikaresep kana bir anu saé? Kaca sareng tuang anu saé tuang jauh. Urang naroskeun ka… Upami anjeun paduli ngeunaan mertahankeun karbonasi maksimal sareng nyésakeun rohangan pikeun sirah, bentukna bir anjeun ka jinis kaca anu pangsaéna. Salaku
Milarian Masihan Pangbasajanan sareng Baranjangan Saé sareng Bagan Handy Ieu-alkohol
  • alkohol

Milarian Masihan Pangbasajanan sareng Baranjangan Saé sareng Bagan Handy Ieu

Bir anu geulis saé sorangan, tapi upami anjeun resep nginum sareng tuangeun anjeun, éta ogé tiasa nyenangkeun. Minuman sareng tuangeun pasti ngahasilkeun anu paling hadé di unggal anu sanés nalika aranjeunna dipasangkeun, sareng grapik ieu nyarioskeun yén tuangeun anjeun pikeun dijodokeun ku bir anu béda pikeun nyorot rasa anu pangsaéna. Kami p
Meunangkeun Pesta Liburan Anjeun sareng Sapuan Ngajantenan Ieu-alkohol
  • alkohol

Meunangkeun Pesta Liburan Anjeun sareng Sapuan Ngajantenan Ieu

'Tis usum pikeun tipple, sareng nalika seueur pésta liburan kantor kami atos, ayeuna waktosna pikeun ngahiji sareng kulawarga sareng babaturan-jalma anu tiasa ngahargaan saeutik-sakan. Pangguna instruksional Carleyy gaduh seueur, sareng ngabagi kami sareng nembak anu bertemakan liburan bertema anu pikaresepeun.
Deskripsi Dunya Langkung nyata ngeunaan Sarat Anggur Snobby-alkohol
  • alkohol

Deskripsi Dunya Langkung nyata ngeunaan Sarat Anggur Snobby

Sababaraha bulan kapengker, urang nyarioskeun sababaraha déskripsi basa polos tina istilah anggur snobby anu anjeun tiasa ngadangu tina panerapan atanapi penggemar. Hayu urang ningal sababaraha kaseueut-tapi henteu pantes sareng hésé ngarti — istilah anu anjeun tiasa baca dina daptar anggur di réstoran mewah. Kate
The Booze Best pikeun Masangkeun sareng Candy Candy-alkohol
  • alkohol

The Booze Best pikeun Masangkeun sareng Candy Candy

Naha anjeun ngarawat diri tina kantong permen pikeun halloween atanapi anjeun calik di gigireun hiji anu ngantosan duka pantona disada, teu aya alesan anu anjeun teu tiasa gaduh inuman dewasa anu saé pikeun akur sareng ngarawat anjeun. Grafik ieu nunjukkeun anjeun ngan ukur kumaha waé pasangan kalayan Piala Reese atanapi Tootsie Rolls.
Anggo Ounce of Bacon Fat pikeun Infuse Bourbon Anjeun sareng Bacon Flavour-alkohol
  • alkohol

Anggo Ounce of Bacon Fat pikeun Infuse Bourbon Anjeun sareng Bacon Flavour

Daging babi. Bourbon. Ayeuna kuring parantos anjeun ngaleungitkeun dua hal ieu sacara misah, hayu urang ngobrolkeun kumaha cara ngahijikeun éta pikeun hiji inuman anu lezat ngeunah dina sabtu minggu anjeun. Maker's Mark, produsén wiski Kentucky anu hadé, resep resepna pikeun bourbon anu dibahas bacon nembe sareng seueur folks di ManMad DIY. P
Iraha Goncang sareng Nalika Aduk a Cocktail-alkohol
  • alkohol

Iraha Goncang sareng Nalika Aduk a Cocktail

Anjeun panginten sanés masalahna naha kokolot kedah digeterkeun atanapi diaduk, tapi leres-leres aya bédana diantara dua-sareng cara rasa inuman anjeun tiasa robih gumantung sacara dramatis gumantung kana naha henteu éta martini digoréng atanapi diaduk. Ieu kumaha uninga iraha bade nyandak shaker, sareng iraha anjeun peryogi sendok bar. Té
Botol inuman anjeun pikeun kokotor tepat dimana anjeun angkat-alkohol
  • alkohol

Botol inuman anjeun pikeun kokotor tepat dimana anjeun angkat

Upami anjeun nuju ka piknik di taman atanapi pésta sareng hoyong ngiringan koktail khusus anjeun sorangan tanpa nyeret kana bar sadayana, cobian botol aranjeunna. Punch nyarios sareng ahli cocktail Dave Arnold pikeun diajar sababaraha tip penting: [...] "Kungsi botol cocktail anu biasa anjeun geleng.
Jieun Koktail Anjeun Sareng Bahan-Bahan Biasa Dina penerbangan-alkohol
  • alkohol

Jieun Koktail Anjeun Sareng Bahan-Bahan Biasa Dina penerbangan

Ngeunaan gorobag dina penerbangan domestik tiasa henteu gaduh bahan pinuh, tapi masih aya sababaraha kokotor saderhana anu anjeun tiasa laksanakeun bari nganggurkeun waktos anjeun dina hawa. Jeanne Marie Hoffman di Heels First nawarkeun sababaraha pilihan pikeun ngabasmi piriwit anjeun: Madras: Vodka, jus jeruk sareng kranberry kalayan jeruk nipis
Resep Shaker Koktail Nawarkeun Nginum Kanggo Anu Tiasa-alkohol
  • alkohol

Resep Shaker Koktail Nawarkeun Nginum Kanggo Anu Tiasa

Oke, janten anjeun gaduh sababaraha gin sareng anjeun hoyong inuman. Aya gula dina mangkuk gula, sareng bonténg dina kulkas. Kacuali anjeun hoyong gin langsung, anjeun ngagaduhan ampir sadayana anu peryogi pikeun Panas sareng Keringing, sareng Séhat Resep Kokolot Anggur Enthusiast bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamelna.
DIY Margarita Popsicles-alkohol
  • alkohol

DIY Margarita Popsicles

Tetep sareng Pareuman Margarita di Cinco de Mayo Éta Cinco de Mayo! Kalayan usaha minimal, anjeun tiasa ngadamel margarita sawawa anu raoseun… Jus konci jeruk nepi ka anjeun gaduh satengah gelas jus jeruk, tambahkeun dina 2 sudu jeruk nipis, sareng dicampur éta ku 7 oun susu kentelasi manis (sakitar satengah a), ¾ cup cai, sareng 1, 5 sésana (atanapi langkung) tina tequila. Tamb
Ngahémat Duit ku Milih Langkung Lemes Dipikawanoh sareng Ékohol Ékohol Langkung Ékonomis-alkohol
  • alkohol

Ngahémat Duit ku Milih Langkung Lemes Dipikawanoh sareng Ékohol Ékohol Langkung Ékonomis

Saatos anjeun kapendem énak handap-éncér-anu sapertos raoseun sulingan dina bak mandi-anjeun bakal mendakan sagala jinis tawar antara rasa anu jelas tina rak handap sareng tag harga anu luar biasa tina rak luhur. Kaseueuran jalma tiasa namem merek alkohol dina luhureun rak. Éta henteu, saatosna, ngahontal rak luhur sareng tag $$$ tanpa nami pangéran. Jal
Inuman Alkohol Berwarna Cahaya Pikeun Ngahindarkeun Peletong-alkohol
  • alkohol

Inuman Alkohol Berwarna Cahaya Pikeun Ngahindarkeun Peletong

Upami anjeun nuju ngantosan wengi dina pesta susah, pas jalanna ka bumi anu dipikaresep upami anjeun badé énjing-énjing langkung saé. Poto ku Eksperimen 33. Cara anu pangalusna pikeun nyegah hangover nyaéta, jelas, henteu nginum (atanapi henteu nginum kaleuwihan). Watesan éta, anjeun tiasa milih nginum inuman anu hampang kanggo nyirep épék énjing-enjing saatos hang. Panalit
Ningkatkeun Kualitas Murah Vodka sareng Filter Cai-alkohol
  • alkohol

Ningkatkeun Kualitas Murah Vodka sareng Filter Cai

Ngahémat diri artos sareng ningkatkeun kualitas botol vodka mirah kalayan saringan at-home saeutik. Poto ku Edwin Land. Vodka sanés alkohol anu rumit, sareng standar pamaréntahan anu aya dina vodka mastikeun yén tina pancén handap-rak anu mutlak ka botol-premium premium premium luhur, naon anu anjeun tungtungna, ogé, vodka. Takt
Brew Hard Cider tina Ngeruk-alkohol
  • alkohol

Brew Hard Cider tina Ngeruk

Waktu ieu waktos sampurna pikeun nyobian leungeun anjeun dina péngkolan sababaraha apel cider kana keras cider, apel cider urang badé-rousing lanceukna. Kalayan ngan sababaraha pasokan sareng kendi kakang, anjeun tiasa ngirangan sorangan di bumi. Bersenjane sareng kendi atanapi dua apel cider sareng sababaraha gawai homebrew gampil sapertos kunci uap sareng bungkus ragi, anjeun siap siap ngamimitian prosés pembuatan bir. O
Ngarobihkeun Kulkas kana Kegerator-alkohol
  • alkohol

Ngarobihkeun Kulkas kana Kegerator

Pencét pikeun viewWant bir diasakan nikmatna ti bumi anu anjeun sorangan sorangan? Entong nganggo $ 500 + mésér modél komérsial. Ngawangun anjeun sorangan sareng CO2 sareng kulkas alit. Panyerat, naha komersil atanapi DIY, mangrupikeun alat anu sederhana. Anjeun peryogi kamar pikeun tetep waé tiis, sababaraha selang pikeun nyorong CO2 kana tong sareng bir kaluar tina tong ka toél, sareng éta ngeunaan éta. Sateras